Şimdi Ara

iPod Touch için Alternatif Koruma Yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPod'umu 2 aydır gözüm gibi bakarak korunmasız olarak kullanıyorum. Arka kapakta belli belirsiz bazı çizikler oluşmaya başlayınca korunma yöntemleri araştırmaya başladım.

    Öncelikle yanlızca invisible shield istemiyorum, çünkü o şekilde cebimde taşımak istemiyorum. Sadece silikon kılıfın da tam koruma sağladığına inanmıyorum. iPod'la kılıf arasına giren tozlarım arka kapağı çiziğe boğcağını tahmin ediyorum.

    Bu yüzden şöyle düşündüm, arka kapak için ucuz bir invisible shield + orta kalitede bir silikon kılıf. Silikon kılıfın benim için önemi mont cebinde ufak tefek darbeleri alete hissettirmemesi ve masanın üstüne felan koyduğumda kaymaması, aletin çıplak görünmemesi.

    Ön arka invisible shield iyi bir markadan 40 50 TL arasında tutuyor, uygulaması da zor. Ayrıca ben ön yüzünü çizmeyi başarabilceğimi sanmıyorum o yüzden yalnızca arka kapak korumasına ihtiyacım var.

    Biraz araştırma yaptım fakat tam olarak aradığımı bulamadım. Bütçe olarak toplamda 30 lira gibi bi harcama yapmayı düşünüyorum.

    Silikon kılıf olarak bu veya benzeri bir ürün arıyorum;


    http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?categoryid=98045&productid=bs4362&SKU=BS4362-SEFFAF#Gorseller

    Alternatif invisible shield uygulamalarını ise size sormak istiyorum. Veya bu düşündüğüm koruma yöntemini tek bir kılıfta bulabilirsem o da olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunnymn -- 30 Ekim 2010; 2:01:22 >







  • Güncel
  • easyswitch silikon kılıf kullanıyorum.. gayet memnunum..

    ön koruyucu için 10 liraya tec diye bi markamıydı neydi mavi bi ambalajı vardı(ıphone için) telefoncuya söyledim üst kısımlarını makasla düzeltti çokta memnunum çizilme vs yok tabi ilerleyen zamanlarda şu bodyguardz olayını denemek istiyorum.. bu arada o taktırdığım shield ın dokusu laptop touch pad leri gibi.. ancak parmak izi vs yapmıyor
  • al bi invisible shield sadece arkaya uygula , ben böyle kullanıyorum ama köşeler toz topladı
  • Yalnizca arka kaplamasi icin olan invisible shiel ayni fiyattir. Easy switch nasil bisey? Yani sadece onu kullansam aletle kilif arasinda kalan toz cizer mi aleti
  • bu şekilde kullandıktan sonra arkanın çizilip çizilmemesi çok sorun olmamalı. zaten arkayı göremiyorsun
    bir invisible yeter
  • Benim aldığım Stealth Guards'dan al.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 30 Ekim 2010; 22:25:09 >
  • silikon kılıf bence alete hiç gitmiyor.

    http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=519989 bu var bende, abdden aletle birlikte geldi. o zaman bodyguardz yoktu bende, of çok yakıştı harika oldu dedim,verdiğim paraya değdi dedim (evt çok şıktı cidden) ardından bodyguardz uyguladım alete hakaret ettiğimi farkettim belkinle şimdi öyle duruyor 23dolarımda gitti çöpe




  • streç film
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.