Şimdi Ara

ipod touch 3G jb edilebiliyor mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu aralar pspye öyle çok yoğunlaşmışken bir arkadaşım ipod touch ı ile kanıma girdi resmen dokunmatik ekranda nette gezmek filan çok güzel hareketler bunlar fakat şöyleki ondaki 2g ve internetten almış...ben de elektronik mağazaların birinden almayı düşünüyorum çoğunda da 3g var...peki 3g sorunsuz bi şekilde jb edilebiliyor mu?risk nekadar var ve garantiden düşme durumu ortadan kaldırılabiliyor mu?

    pspye gelmişken...onda da hack durumu var ve dh den bir arkadaş bana pspnin teknosa vb. mağazalardan değil de istanbulda varmış khalkedon diye bir elektronikçiden alırsam benim için daha faydalı olacağını söyledi ama ben istanbulda değilim...arkadaşların inanın çok kararsız kaldım bi tarafta GT oynamak var bi tarafta nette dokunmatik ekranda gezmek var.ipod touch ın da oyunlarının hakkını yememek lazım asphalt 4 şahane mesala ama öteki de PSP sonuçta .pspyi de alırsam yine büyük elektronik mağazalarının birinden almak zorundayım...yani hangisi için hack li kullanım benim için daha kolay olursa onu tercih edicem artık ne bileyim!??







  • iPod Touch 3G'de JB yapılabiliyor.Fakat JB tethered.Yani iPod'unu kapattığında(veya iPod'un şarjı bittiğinde)yeniden açabilmek için önce PC'ye bağlıyorsun daha sonra blackra1n adlı programla açıyorsun.Yani eğer iPod'u kapatmazsan sorun teşkil oluşturmaz.Zaten birçok iPod kullanıcısı iPod'unu kapatmıyor uyku moduna alıyor(Ben dahil.Zaten uyku moduna almak pil açısından daha tasarruflu.)JB garantiyi bozuyor diyen var.Garanti bozulmuyor diyen var.Eğer garantilik bir durum olursa iPod'u restore edersin(bir nevi format atmak).Bu sayede servis görevlileri cihaza JB yapıldığını anlayamaz.

    Edit:JB konusunda tam olarak emin değilim.Bende 2G Touch var.3G JB hakkında bilen arkadaşlar yardım ederse daha iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 23 Ocak 2010; 19:05:36 >




  • hmmm pekala bulursam 2g almam mı daha iyi olur? 2g jb konusunda daha mı sorunsuz?...3gnin 2gden hız vb. olarak bi farkı var mı?
  • 3G 8GB ile 2G 8GB arasında fark yok.Fakat 3G 32GB ve 64GB'lık modeller arttırılmış ram kapasiteleri,hızlandırılmış işlemci kapasiteleri,PowerSGX grafik çipine sahip olarak geliyorlar.Eğer 32 veya 64'lük bir model alacaksanız 3G'ye yönelin.8GB için farkeden birşey yok.Evet 2G JB konusunda daha sorunsuz.Karar sizin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 23 Ocak 2010; 22:25:44 >
  • 8gb almayı düşünüyorum donanımsal bi fark yoksa 2g alayım ozaman...yardımınız için size çok teşekkür ediyorum...iyi günler
  • Hayırlı olsun şimdiden
  • sağolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: y_ahmet

    iPod Touch 3G'de JB yapılabiliyor.Fakat JB tethered.Yani iPod'unu kapattığında(veya iPod'un şarjı bittiğinde)yeniden açabilmek için önce PC'ye bağlıyorsun daha sonra blackra1n adlı programla açıyorsun.Yani eğer iPod'u kapatmazsan sorun teşkil oluşturmaz.Zaten birçok iPod kullanıcısı iPod'unu kapatmıyor uyku moduna alıyor(Ben dahil.Zaten uyku moduna almak pil açısından daha tasarruflu.)JB garantiyi bozuyor diyen var.Garanti bozulmuyor diyen var.Eğer garantilik bir durum olursa iPod'u restore edersin(bir nevi format atmak).Bu sayede servis görevlileri cihaza JB yapıldığını anlayamaz.

    Edit:JB konusunda tam olarak emin değilim.Bende 2G Touch var.3G JB hakkında bilen arkadaşlar yardım ederse daha iyi olur.


    Hocam ben yatarken aleti normal kilitleyip bırakıyorum, uyku modu olarak kastettiğiniz nedir?

    Cihazı aldığımda bir hevesle jb'sini yaptık, cihazı kapattım ve o meşhur son ile karşılaştım :) restore edip jb kurmadım bir daha. blackra1n ile açılıyor derken neyi kastediyorsun? restore edip tekrar jb kurup müzik resim videoları koymak mı? Yoksa program üzerinden tek bir tıklama ile açılabiliyor mu? (eğer tek tık ile açılıyorsa kafamı duvarlara vuracağım )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: * e V o *

    hmmm pekala bulursam 2g almam mı daha iyi olur? 2g jb konusunda daha mı sorunsuz?...3gnin 2gden hız vb. olarak bi farkı var mı?


    arkadaşımda iphone 3g var bende ipod 3g 32gb(iphone 3g ile ipod 2g donanımları aynı bildiğim kadarıyla). Aradaki farkı cihazları karşılaştırınca anlıyorsun, gözle görülür derecede fark ediyor. Örneğin bir oyun onda ara ara takılıyor bende aksiyon dur duraksız devam
  • Tamam işte uyku modu dediğim sadece kilitlemek.Yani iPod'u tamamen kapatmamak. :) Bu arada iPod 2G iPhone 3G'den hızlı. :) Bende 3G touch olmadıgı için tam bilmiyorum fakat blackra1n 10-15 sn'de açıyor cihazı.Tekrardan JB yapmana gerek yok :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 25 Ocak 2010; 16:57:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.