Şimdi Ara

iPod Touch 2G Stealth Guards Uygulama Tecrübelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş ürünü kendi sitesinden aldım. 2 adet ürün için 4.85 dolar ödedim. Fiyatından dolayı piyasadaki diğer invisible shield'lerden daha kötü olduğunu düşünebilirsiniz. Ama doğru uygulama tekniğiyle aslında çok güzel bi ürün olduğunu farkettim. Peki ben doğru uygulayabildim mi? Kısmen evet.

    Uygulamaya başlamadan önce siteden tavsiye edilen uygulama yöntemini izledim. Diğer shield'lerin yanında verilen o sıvıdan bunda yoktu. O yüzden sitede söyledikleri gibi bir bardak kadar suya bir damla sıvı savun karıştırarak siprey kutusuna koyuyoruz. [ Ben boş camsil kutusu kullandım :) ]

    Uygulamaya başlamadan önce shield'in kullanılmayacak kısımlarını yani tuşlara gelen kısımlarını sivri bir aletle çıkardım. Daha sonra parmaklarımı sabunlu suyla ıslatıp shield'i çıkardım. En önemli kısım burada ortaya çıkıyor. Shield'i ve uygulamayı yapacağımız tarafı da bu sabunlu suyla yeteri miktarda ıslatmamız gerekiyor hava baloncuğu kalmaması için. Ben bunu ilk denememde beceremediğim için bir ön bir arka olmak üzere 2 parça shield ziyan oldu. Shield'i doğru şekilde alete yerleştirdikten sonra ister parmaklarınızla isterseniz de kredi kartı gibi bir şeyle hava balonlarını ve aradaki suyu çıkartıyoruz. Bu işlem sırasında parmaklarınızı veya yumuşak bir bezi kullanmanızı tavsiye ederim. Ben kredi kartını biraz bastırarak kullandığım için arka kısımda shield'e biraz zarar verdim ve bir kaç nokta zedelendi, iz kaldı shield'de. Fakat ön tarafı uygularken çok daha dikkatli oldum ve hiç bir iz bırakmadan harika şekilde uyguladım.

    Şimdi gelelim ürünün kalitesini. Piyasadaki daha pahalı ürünlere oranla ne derece bir kalite sunar size bilmiyorum ama benim beklediğim şeyi verdi. Ben zaten aleti bundan başka bir de silikon kılıfa koyacağım için arka tarafın hoş görünmesi önemli değil. Ön tarafta ise görüntü gayet güzel, baloncuk veya iz yok.

    Benim bu shield'den beklediğim iPod'umu çıplak bir şekilde masanın üzerine rahatça çizilme korkusu olmadan koyabilmekti ve bunu karşıladı. Eğer ihtiyacınız varsa tavsiye ederim.

    Ayrıca bu fiyata böyle bi koruma yapabilmek de bence gerçekten güzel.

    Almak isteyen arkadaşlar bana PM atarlarsa her konuda yardımcı olurum. Ben siparişimi ayın 1'inde verdim, bugün ulaştı bana. Unutmayın, uygulamayı yaparken eğer mümkünsü mutlaka bir bilenden yardım almak da fayda var.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.