Şimdi Ara

iPod Shuffle Kırmızı ışık ve Açılmama Problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    4. Nesil iPod Shuffle sahibiyim, 2 senedir kullanıyordum ancak artık şarja takmak istediğimde kırmızı bir ışık yanıyor 3 saniye sonra sönüyor ve cihaz hiç açılmıyor ve şarj olmuyor. Her usb ye bağladığımda 3 saniyeliğine kırmızı ışık yanıyor ve sönüyor.

    Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?



  • aynı sorun bende de olmuştu çözüm için şunu önerebilirim ipodu usbye takın ve kırmızı ışık yanıp sönene kadar bekleyin sonra usbden çıkarın ve sonra tekrar takın.Bu işlemi kırmızı ışık sürekli yanana kadar devam edin. bende bu işlem 15 dk kadar sürmüştü o yüzden sabırlı olmanızı öneririm
  • kırmızı ışığı yaktık peki ya sonra saatlerce kırmızı ışık yanıyor ama sonuç alamıyorum , nasıl sorunu çözdün etraflıca anlatır mısın?
  • Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorum bunun sebebi nedir?USB ye bağladım, tuşa dokununca kırmızı yanıyor, sonra geri sönüyor.

    Edit:Arkadaşlar çözümü buldum, cihazın bataryası tamamen boşaldığı için kendini başlatamıyor galiba, tekrar çalıştırmak için, prize veya usb ye takıp çıkartmak lazım.Ipodu güce bağlayın kırmızı ışık 5sn yansın sonra sönsün, sonra güçten çekin ve tekrar bağlayın bunu belli bir süre yapmanız gerekiyor ben baya uğraştım olmadı sonra buzluğa attım 15 dk, bir kaç denememde şarj etmeye başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alik01 -- 3 Kasım 2019; 3:44:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.