Şimdi Ara

iPOD SHUFFLE 5. NESIL (ANA KONU)+INCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün itibariyle siyah renkte bir iPod shuffle 5th generation (5.nesil) almış bulunuyorum. Öncelikle mp3 çala şarkılar yükleyen ve ayarlarının yapıldığı şu "itunes" denen programla epeyi uğraştım. Apple ID hesap açtım ve b. şeyler. Bundan bahsedeceğim. İlk önce playerdan bahsetmek istiyorum.
    iPod ürünlerinin en küçüğü shuffle malum ama bu kadar küçü olabileceğini tahmin etmemiştim. Sadce tuşlardan ibaret metal bir kasası var. Kasa metal olduğu için genelde soğuk oluyor. Ben siyah rengini aldım ama evde ışığa tutunca koyu mavi gibi birşey oluyor. Kutusundan kulaklık, usb ve şarj için bir tarafı jack kablo ve apple logo stickerı çıktı. Playerı bilgisayara bağladım. Hard disk gibi gördü hemen şarkıları attım playerı açtım konuşma özelliği yükleme için iTunes kullanın dedi :) İtunes kurdum Apple İD hesap açtım. Playlist oluşturdum ve şarkılarımı sürükle yöntemiyle playliste ekleyip eşzamanladım. Sonunda hepsi yüklendi.

    SES KALİTESİ: Bu başlığı diğer izlenimlerden ayrı açmak istedim çünkü hakediyor bu player :)
    Arkadaşlar tam olarak ne aradığınız bilemiyorum ama beni yeterince memnun etti. Ben çok kademeli ses severim ve bana bile bu ne ya detirtti. En yüksek kademede dinleyemiyorsunuz. Ses tonları o kadar yumuşak ki kafa şişrmeyen cinsten. Ses dolgun ve yüksek hemde net. Ses netili çok iyi. en ufak cızırtı yok. Bazı forumlarda bu ufacık aletten o ses nasıl çıkıyor diyorlar. Hakikaten haklılar. Kendi kulaklıkları yolda veya spor yaparken kullanmak için ideal. Yumuşak malzemeden üretilmiş, kulağı acıtmıyor uzun süre kaldığında. Müzikten zevk almak için kesinlikle daha iyi ve kulak içi bir kulaklık gerekiyor.

    ŞARJ: Daha bugün aldım şarjı test edemedim ama bazıları şunda takılıyor. Işıkların yanıp sönmesi ile ilgili aydınlatıcam biraz sizleri. Işık sarı ise batarya yüzde 50nin aşağısında demek, ışık kırmızı ise yüzde 25in altında, yeşil ise yüzde 50 nin üstünde demek. Tam şark 3 saat sürüyor. Ben bir adet adaptor aldım priz şarjı yani. Bilgisayara bağladığınızda itunes la bir işlem yaparsanız sarı ışık yanıp söner. İtunes dan EJECT vermeden ipodu bilgisayardan çıkartmayınız.

    Bu küçük alet hakkında konuşacak pek fazla birşey yok sanırım. Esas olan ses, o da çok iyi. Daha mükemmeli varmıdır bilemem ama en azından bugüne kadar mükemmel sandığım eski playerımdan kat kat iyi. Paranızı çin malı yada ucuz şeylere vermeyin. İnanın ekranı olması sorun değil. Size şarkının ismini söylüyor zaten hemde türkçe. Ben paramın karşılığını aldığımı düşünüyorum. İyikide almışım, tavsiye ederim.
    Benim bu ürüne puanım 8.5/10. Başka ne sorunuz varsa buyurun,saygılar ...
     iPOD SHUFFLE 5. NESIL (ANA KONU)+INCELEME



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 23 Ekim 2013; 19:44:40 >







  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77920126 bu ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Losgalacticos

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77920126 bu ne

    Tamam da nesil farklılıkları var
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protoninho -- 18 Mayıs 2021; 0:34:56 >
  • Şu alete aşığım 2. ve 3. nesillerini aldım kısmetse iPod classicten sonra 5. nesili de alıcam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kalitesi olarak ipod touch ya da nano ile arasında çok belirgin farklar var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.