Şimdi Ara

iPod Restore Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 ay önce ABD'den gelen bir yakınımdan bir iPod touch 8GB hediye aldım.

    Cihazı aldıktan sonra, 2.0 güncellemesini ücret ödeyerek yaptım. Daha sonra 2.0.1 güncellemesini de sorunsuz olarak yaptım. Bütün bu işlemleri ve sonrasını aynı bilgisayar üzerinden yaptım.

    2.0.2 güncellemesi çıktığında birkaç denememe rağmen, iTunes, güncelleme dosyasını indirmeyi bitirip, kuruluma geçeceği anda, tam içeriğini hatırlayamasam da, "An Unknown Network Error Occured" gibi bir hata ile güncellemeyi gerçekleştirmiyordu. Bu arada iPod'da sorunsuz bir şekilde şarkı ya da uygulama yükleyip silebiliyordum.

    2.1 güncellemesi çıktığında, zaten ilk zamanlarda yüklediğim bazı uygulmalardan vb. de kurtulmak amaçlı, iPod'u baştan kurmaya karar verdim, zira zaten normal update yapamıyordum. Bunun için Apple'ın internet sitesinde de önerdiği üzere (http://support.apple.com/kb/HT1808), home tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağladım, iPod'un ekranı ilk aldığım zamanki gibi olarak iTunes ve bir USB bağlantısı gösterir hale geldi. iTunes'da restore etmem ile ilgil bir uyarı çıktı ve ben de restore etmeyi denedim. Ancak yine dosya indikten sonra "An Unkown Error Occured" şeklinde bir hata verdi. Açılan yardım sayfasındaki USB bağlantılarında sorun olabileceği söylediği için tüm USB sürücülerini tekrar kurdum, başka bir bilgisayara da iTunes kurup denedim, ancak hiçbir türlü başarılı olamadım.

    Şu an iPod'um bağlantı ekranından başka birşey göstermez halde duruyor.

    Konu ile ilgili desteğinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.







  • Birde dfu moda alarak öyle restore et derim ben.bilmiyorsan dfu moda almayı buyrun link dfu mod
  • olayım çözülmüştür.. cahillik katsayımı azalttığın için çok teşekkürler :)
  • beyler forumda araştırdım ama tam istediğim cwbı bulamadım... acaba touch u restore yapınca icindeki müzik video ve uyglamalarım gidermi?? yoksa sadece ayarlarım mı gider? sacma bi soru olabilir ama bilmiyorum napim cwplarsanız sewinirim
  • arkadaşlar yukarıdaki soruyu bi cwplayın be hayrına ewt mi hayır mı??
  • Evet içinde ne varsa hepsi gider.Bilgisayara format attığını düşün.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dj necmi

    Evet içinde ne varsa hepsi gider.Bilgisayara format attığını düşün.

    tşk ederim
  • arkadaşlar bende ipod classic 120 gb var.. bi kere bilgisayara bağladım baktım açılmıyor bende restart tuşlarına bastım ipod un sonra bi açıldı ipod restore istiyor dedi yaptım son sürümü yükledim fakat sonra yine açılmadı.. bende aynı şeyi yaptım yine restore dedi içinde 4000 küsür şarkı var her böyle yaptığımda şarkılar silinip tekrar yükleniyor ama neden kapanıp açılmıyor takılıyor anlamıyorum..
    lütfen yardımcı olun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.