Şimdi Ara

iPod Nano 3.Nesil 4gb 'Bilinmeyen Hata' Sorunu. Hafızasını kaybediyor galiba!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba, geçen gün ablam bana iPod'unu verdi, neredeyse hiç kullanmamıştı. Ben de sevindim tabii, tam da Creative mp3 üm bozulmuştu, iyi geldi yani. Maalesef mutluluğum sadece 1 ay sürdü.

    Bugün iPod'u her zamanki gibi uyandırdım, dün aldığım kulaklığımı taktım, oyunlara girdim. Oyunların resimleri görünmüyordu, girdim Klondike'e, "Bilinmeyen Hata" başlığı altında oyunu bilgisayara bağlayıp iTunes'tan yeniden yüklememi söyledi; baktım diğer oyunlar da öyle. Sinir oldum tabii. Sonra müzik dinleyeyim dedim, baktım şarkılar açılmıyor. Parçaların adı var ama basınca bi an takılıp tekrar listeye geri dönüyor. Zaten şarj oranını gösteren simgenin yanında play veya pause işareti de yoktu. Acayip gıcık oldum. Az önce de eve geldim, bağladım iPod'u bilgisayara, baktım otomatik benim iPod'un klasörü açıldı, her zamanki gibi. Ama bir problem vardı, yanlışım varsa düzeltin ama sanki ordan bakınca 2 tane klasör görünüyordu, "Recordings" ve bi şey daha. Sonra çıkardım iPod'u, tekrar oyunlara bakayım dedim, bir de ne göreyim; oyun yok yazıyor. Acayip sinirlerim bozuldu valla. Yardım edin nolur!

    iTunes'ta da oyun bulamadım zaten, bi link bileniniz varsa lütfen yazsın. iPod'un alınış zamanı eski, spor merkezinden vermişlerdi 3-4 sene önce ama o kadar az kullanıldı ki..

    Şimdiden teşekkürler, İlke.







  • En iyisi iTunes'ten restore edin.
  • Ettim ve düzeldi, cevabı görmeden yaptım ama yine de teşekkürler.

    Şimdi de oyun linkine ihtiyacım var, restore edince hepsi silindi :|
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.