Şimdi Ara

ipod için kulaklık tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • doğrudur d&r ve mediamarkt gibi yerlerde 100 lira falan ben de gördüm...
    fakat kadıköydeki ürünler çakma değil,tabi alırken her ihtimale karşı dikkat etmek gerekiyor...
    yanılmıyorsam kadıköydeki ürünler orjinal fakat gümrüksüz yani kaçak ürünler o yüzden fiyatları piyasanın yarısı...
    tıpkı ps3 ler gibi ps3ler d&r teknosa gibi mağazalarda 1000-1100 ytl falan iken piyasada spot olarak 600-700 gibi fiyatlara bulunabiliyor...
    bir örnek de psp den vereyim orjinal garantili fiyatı 450-500 iken spot fiyatı 260-280 gibi fiyatlara bulunabiliyor...
  • kesinlikle ve kesinlikle sennheiser cx300 diyorum. fiyatını sonuna kadar hakeden bi kulaklık bence. yaklaşık 3 senedir kullanıyorum, ben aldığımda 55 ytl idi şimdi 100 ytl civarı olmuş. çok memnunum. açıkçası başka bi kulaklık kullanmayı da düşünmüyorum. herkese tavsiye ederim.

    (not:yanlış hatırlamıyosam çıkış gücü 112db'di. yetiyo da artıyo bile)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bjkhukuk

    doğrudur d&r ve mediamarkt gibi yerlerde 100 lira falan ben de gördüm...
    fakat kadıköydeki ürünler çakma değil,tabi alırken her ihtimale karşı dikkat etmek gerekiyor...
    yanılmıyorsam kadıköydeki ürünler orjinal fakat gümrüksüz yani kaçak ürünler o yüzden fiyatları piyasanın yarısı...
    tıpkı ps3 ler gibi ps3ler d&r teknosa gibi mağazalarda 1000-1100 ytl falan iken piyasada spot olarak 600-700 gibi fiyatlara bulunabiliyor...
    bir örnek de psp den vereyim orjinal garantili fiyatı 450-500 iken spot fiyatı 260-280 gibi fiyatlara bulunabiliyor...


    Kadıköyde ki satılan sennheiser'ler orjinal değil.. Ben orj metan cx300 kullanıyorum.. sırf cx500'ü merak ettiğim 2 ay kadar evvel kadıköy'den o imutasyon cx500'lerden 70 liraya aldım..
    Daha evvel de bir çok kere yazdığım gibi;aldığım imutasyon cx500'ün sesi orj cx300'ümden biraz daha iyi gibi.. Bir arkadaşım da benden cesaret alıp, kadıköy'den benim aldığım dükkandan 50 liraya cx300 almış.. 15 gün kadardır kullanıyor.. Arkadaşım geçen gün bize geldi.. Benim orj cx300'le mukayese ettik.. arada ses olarak çok bariz farklar.. imutasyon cx300'ün mid ve tizleri daha ön planda.. bas pek o kadar her şarkıda hissedilmiyor.. Bir de en önemlisi kulaklıkların yapısal farklılıklarını incelerken bir şey fark ettim;orj cx300'ün lastik adaptörün altında ki koruyucu elekleri hasır şekilde bir metalden örülmüş ve gözenekler biraz daha büyük.. Diğer çakma demiyeyim,imitasyon cx300 ve cx500'ün koruyucu elekleri daha değişik bir şekilde imal edilmiş yani hasır şeklinde değil ve delikler daha küçük.. (büyülteçle inceledim ) Pİyasa da satılan sahte sony kulaklıklar gibi sennheiser'ları da sahte..
    Orj sennheiser'lar sitesine bakın 24 garantili yazıyor.. ve Yurt dışında satılan orjinal sennheiser'lar da aynı bizde metan'ın olduğu gibi kendi disbritör garanti kağıtları ile birlikte satılıyor..
    yurt dışından kaçak getirilen psp- ps3 ya da ipod olsun ambalajın içinden o ülkenin garanti kağıtları mutlaka çıkıyor.. zaten bu tip spesifik ürünlerin birebir sahtesini yapamıyorlar.. anca görünümü benzeyen sahteleri oluyor.. piyasa da satılan sahte N95 nokia görünümlü telefonlar gibi..
    Sonuç olarak; kulaklığı taklit etmek daha basit..




  • Sennheiser CX-300 eğer bütçem yetmez dersen ise Creative Ep-630.

    :)
  • cx300 alabilirsin ama çok pahalı yaa bi ipod parası nerdeyse :S
  • bende cx300 kullanıyorum 1 sene önce digitaldelisinden almıştım çook memnunum hem touch hem psp hemde pcyle çok güzel ses kalitesi veriyor ama touchta dahada güzel bi aldın mı başka kulaklık kullanamazsın
  • Buraya ilk mesajımı iPod Touch'ta yazmıştım, biraz ekleme yapmak istiyorum.

    Uzun sayılabilecek bir süre kullandığım cx300'ümü mp3 playerım ile beraber satın almak isteyen arkadaşıma vermiştim, digitaldelisi abimizden cx500 aldım. Ses kalitesi bana her yönden 3-4 aydır kullandığım cx300'ümden daha düşük geliyordu ama kullandıkça ses açıldı. Hani Burn-in olayına inanmayanlarımız da vardır fakat ben bunu kulaklığı kullandığım her gün tecrübe etme şansı buldum.

    Cx serisinden bir kulaklık aldığınızda o kulaklığa biraz zaman tanıyın. Kullandıkça sesi ilk aldığınız kulaklıktan bambaşka olarak vericektir.
  • Bende 3gs icin cx300 almayı dusunuyorum ancak bir sorum var.Uzerinde mikrofon var değilmi arkadaslar ancak bu mikrofondaki tuştan şarkı değiştirelemiyor? bu arada sennheise pc150 oyuncu kulaklıgımla evde 3gs den müzik dinlediğimde inanılmaz kaliteli ses alıyorum.kulak içi kulaklıkla bu kadar kalitesi ses alınabilir mi sizce?
  • Ben iPod nano 4G ile birlikte Sennheiser CX500 kullanıyorum ve açıkçası oldukça da memnunum. Hatta kendimce bir puanlamayla yardımcı olabileceksem bas: 5/5, tiz: 4,5/5, malzeme kalitesi: 5/5 ve yanında gelen aksesuarlar 4,5/5 diyebilirim. Fiyatı ortalama 200 TL civarında. CX300'ü denemedim ama fiyat/performans oranı oldukça iyi diye duydum birçok kişiden. Bu yüzden CX500 pahalı diye düşünenler için sanki CX300 tatminkar sonuç verebilir gibi geliyor. Neyse ben bildiğim konuda konuşayım Sennheiser CX500'ı uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Ayrıca zaten bahsedilmiş ama bende katılıyorum Senheiser'ın sahtesi çok, o yüzden HizliAl, HepsiBurada, ElmaSepeti gibi online mağazalardan ya da büyük elektronik mağazalarından alınmasını tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.