Şimdi Ara

ipod a video atarken problem yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dh de de arattım benim gibi 5g 30gb ipod sahibi bir kaç kişide aynı problemi yaşamış, ama bi çözüm yazan bulamadım. Ipod a video çevirip attıgım halde sesi duyulmuyor ve filmlerin içine atıyor. apple ın sitesinden baktıgımda kullanıcılara 2 çözüm önermişler; ya Quicktime pro ile convert edin ya da itunes store dan aldıgınız videoları atın diyor.. ben açıkcası netten alışverişi çok güvenli bulmuyorum ve itunestan video satın almayıda planlamıyorum. bende ki videolarıda convert ettigim zaman sesini duyamıyorum. üstelik bu benim aldıgım üründen kaynaklanmıyor; çünkü bu ürünü kullanan bir çok arkadaşta aynı problem ile karşılaşmış.. Ipod da ki bu video problemini nasıl düzeltecegimi bilen varsa, yardımcı olursa sevinirim...



  • Bu sorunun bir çok kaynağı olabilir.
    *İlki convert etmeye çalıştığın dosya korumalı olduğu için ses dosyasını değiştiremiyor olabilirsin.Başka bir videoyu convert ederek bunu öğrenebilirsin.
    *İkincisi kullandığın konvert programı sistemindeki codec leri iyi kullanamıyor olabilir.Çözüm için başka bir convert yazılımını kullanmayı denemelisin.(Xilisoft,Cucusoft iyidir)
    *Sistemindeki codec ler çakışıyor olabilir veya dosya yapıları bozulmuş olabilir.Bunun için mevcut codec leri kaldırmanı ve ACE Mega Codec veya Kazaa Mega Codec'i kurmanı öneririm.
    *Son seçenek en kötüsü; İpod'unda donanım sorunu olabilir.Bunun tespiti için bir başkasında sorunsuz çalışan iPod videosunu atıp denemek olacaktır.Sende çalışırsa sorun yazılımsal çalışmazsa donanımsaldır.Bu kadar basit.(Bunun için apple'ın sitesindeki Quicktime konusu altındaki iPod için hazırlanmış film fragmanlarını kullanabilirsin)




  • yardımların için saol, bunlara tek tek bakıcam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.