Şimdi Ara

iphonedan samsunga geçiş hakkında fikirleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba ilk kasasından itibaren iphone kulanıyorum bilgisayarımda tabletimde apple ürünleri herkezde olduğu gibi aplleın ilk çıkardığı telefonla çığır açtı bende o tutkuyla devam ettim fakat artık iphone çok ufak gelmeye başladı gözüme s3 olan arkadaşlarımda çok gördüm kasılma problemini s4tede devam etmiş bu gelenek okuduğum kadarıyla şuan iphone 5 kullanıyorum buzamana kadar hiç kasılma problemi yaşamadım note 3 ü herkez çok övüyo fakat tek elle kulanmak zormu? odak alanım oyun oynarım her iphoneumda jailbreak kesin yaptım programları takip ederm resim çok önemli değil iki telefon arasında kaldım s5 i beklemeye değermi ? biraz daha ufak olması benim için avantaj gibi yada beklemeden note 3emi yöneliyim okuduğum yorumlar s5in tamamen toplama bi telefon olduğu yönünde note3 tek elle kulanmak zor olurmu büyüklüne alışabilirmiyim hangisini seçmeliyim sizce?

    şimdiden teşekürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anıll. -- 12 Mart 2014; 10:50:11 >







  • Merhaba bende yaklaşık olarak 2.5senedir iphone kullanıcısıydım ios ve apple store gerçekten harika ama şarrj konusu , ekranın küçüklüğü beni artık tatmin etmediği için note 3 aldım yaklaşık olarak 1 haftadır kullanıyorum.İlk izlenimlerim wi-fi tüm gün açık whatsapp , facebook , mail,internette gezinmeler ve aktif olarak gear ile kullanıyorum ve bu kullanımlara karşın şarjı 2 gün olarak rahat şekilde gidiyor.Kalem olayı gerçekten güzel ekran çözünürlüğüde öyle şuana kadar herhangi bir kasmaya rastlamadım.Tabiki android bir ios değil playstore bi apple store kalitesini yakalaması için daha vakit var.Tek elle kullanım biraz zor ama telefon ayarlarında o olayda düşünülmüş.İphone dan note 3 e geçince aradaki ekran farkı beni rahatsız etmedi tabi bu kişiye göre değişebilir.
  • saol cevabın için.. tek elle kulanımı ve cepte taşınması zor diilse aslına bakalırsa iphonedan kağıt üzerindede şekil olarakta güzel bi telefon kafamı karıştıran ikisi aslında.... inceleme fırsatım oldu alışveriş merkezinde bi 10 dakika oyalandıktan sonra elinize iphoneu alınca oyuncak gibi geliyo taşınması ve tek el kulanımı sorun olurmu diye s5i bekliyim dedim oda fiyasko gibi okuduğum kadarıyla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anıll. -- 12 Mart 2014; 13:01:23 >
  • Oneclikle s.a bak sana sole soyliyeyim Not 3 Alacakmisin telefon oncelikle cok fena bir sey. Simdi baslasak sabah kadar ozellikleri saymakla bitmez ( Mecazi anlamda ) Simdi Ifon insan neden alir ifon vazgecilmezdir ismi vardir markain saglamligi vardir. Ifonun degeride dusmuyor eflger satmak istersen super bir piyasasi var. Ve daha da onemlisi telefonun saglamligi var aldiginda bozuk cikcak i yoksu yok bu diye beklemiyorsun. Not 3 ise telefonun ekran goruntusunde tut diger seylerine kadar cok rahat arkasi deriden yapilma ve bir aey daha solicem telefon asiri hafif. Bir turkcell maci plus 5 relefonundan ya daha agirdir yada daha hafif o kadar soliyim. Tasimada sorun yok cok guzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anıll.

    arkadaşlar merhaba ilk kasasından itibaren iphone kulanıyorum bilgisayarımda tabletimde apple ürünleri herkezde olduğu gibi aplleın ilk çıkardığı telefonla çığır açtı bende o tutkuyla devam ettim fakat artık iphone çok ufak gelmeye başladı gözüme s3 olan arkadaşlarımda çok gördüm kasılma problemini s4tede devam etmiş bu gelenek okuduğum kadarıyla şuan iphone 5 kullanıyorum buzamana kadar hiç kasılma problemi yaşamadım note 3 ü herkez çok övüyo fakat tek elle kulanmak zormu? odak alanım oyun oynarım her iphoneumda jailbreak kesin yaptım programları takip ederm resim çok önemli değil iki telefon arasında kaldım s5 i beklemeye değermi ? biraz daha ufak olması benim için avantaj gibi yada beklemeden note 3emi yöneliyim okuduğum yorumlar s5in tamamen toplama bi telefon olduğu yönünde note3 tek elle kulanmak zor olurmu büyüklüne alışabilirmiyim hangisini seçmeliyim sizce?

    şimdiden teşekürler..

    Attan inip eşeğe binmek derdim ama trollemeyelim.


    Ya gördüğüm kadarıyla ikisi de harikalar s serisi de iphone da. Biraz ''şans'' dahilinde, iphone'un bana daha iyi geldiğini söyleyebilirim. Neden şans? Çünkü her iki markada da sorun çıkabiliyor. Ama iphone kullananlar daha az şikayetçi, ya da ben görmüyorum pek bilemiyorum. Bu arada büyüklüğü falan takmayın, s3 kullanımı gayet iyi. Alışıyorsunuz ve de büyük ekran daha çok keyif veriyor tabii ki.




  • Büyüklüğünü kafana takma alışırsın, hatta alıştığın zaman, iPhone oyuncak gibi gelir gözüne, ayrıca oyunda oynarım demişsin, iPhone a göre çok daha keyifli oynarsın note 3 te.

    Taşıma konusunda ise, eğer çok eğilip kalkan çömelip duran bir işte değilsen sorun yaşamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar icin cok sagolun bicok soru isareti silindi sayenizde.. Son olarak sunuda soriyim samsung utanmasa her ay ust model cikarcak durumda note 4 bu yil icinde cikarmi sizce onu bekliyim diye sormuyorum kisa sure icinde alirim zaten fakat cikarirsa deger kaybi cok olur buyuzden danismak istedin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anıll.

    Cevaplar icin cok sagolun bicok soru isareti silindi sayenizde.. Son olarak sunuda soriyim samsung utanmasa her ay ust model cikarcak durumda note 4 bu yil icinde cikarmi sizce onu bekliyim diye sormuyorum kisa sure icinde alirim zaten fakat cikarirsa deger kaybi cok olur buyuzden danismak istedin

    Note II 29 Ağustos, Note 3 4 Eylül'de tanıtıldı. Note 4 de bu civarlarda tanıtılır
  • Note serisi çok iyidir hocam.Geçersen sorun olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekürler cevaplarınız için çok yardımı oldı sağolun
  • Tasarım malzeme kalitesi ve tek elle kullanım kolaylığı olarak İphone çok iyi.

    İnternette gezinme mail gönderip alma, kısaca ekranın büyük olması görselleri ve yazıları daha rahat görüntülemeniz Herhangi bir Pc üzerinden yazılımdan bağımsız istenilen dosya veya klasörleri kopyalayıp silme kolaylığı için note3 iyi.

    Benim tavsiyem note3 gibi büyük bir telefon yerine LG G2 gibi performans ve donanım harikası bir telefona yönelmeniz daha iyi olacaktır.
  • Ben genelde çantanmda taşıyorum , haftasonları kot cebimde taşıyorum herhangi bir rahatsızlık vermedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.