Şimdi Ara

iphoneda EXCHANGE ayarları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Şirket serverı EXCHANGE olan bir firmada çalışıyorum , i phoneda EXCHANGE ayarları hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?
    şimdiden teşekkürler
    burçin



  • itunes ile outlook hesabının ayarlarını iphone atman lazim. yalniz networke bağlı bilgisayarından değil, net üzerinden exchange 'e ulaştığın bir pc deki outlok ayarlarını senkronize etmen gerekir. networ üzerindeki bir pcden yaparsan 192.168.0.5 gibi bi ip fln atar. başka alternatif exchange ayarlarını elle girmen gerekir. şu anda telimin şarjı yok anca akşam şarja takınca itunes ile attığım ayarlara bakabilirim.
  • peki bu ayaları nasıl atacagım yanı ızlemem gereken adımlar nedır ?
    vakıt buldugunda yazarsan sevınırım
    tesekkurler
  • itunes ile senkronize ederken info menusunden mail accounts'dan "sync selected mail accounts with" 'den outlooku seciyorsun. sectiğin zaman eğer kullandığın pcde hazır outlook ayarların varsa altındaki kutuda accountun exchange ip numarası ve adı gozukecektir. kutucuna check işareti koyup sync etmen gerekir. bu şekilde ayarları otomatik atar.

    ama bunu iş yerindeki networke bağlı bilgisayarından yaparsan iphone'a atınca çalışmayacaktır.çünkü network üzerinden exchange e bağlanmakla internet üzerinden bağlanmak farklı. ben outlook ayarlarından evdeki pc me mail setuptan mail.şirketadı.com.tr yaptığım zaman exchange e evden, outlook üzerinden bağlandım. şikette ise exchange server adını yazınca direk adresi ip yi fln alıyor kendi. evde yapınca ayarları dikkat et serverdeki mailleri direk evdeki pcne alıyor. sabah iş yerinde poğaçanı yerken mailboxunu bomboş görebilirsin. :) (bunun kesin bi ayarı vardır ama uğraşmadım.) o yüzden ayarları yap, send/recieve yapma.

    yada bu mail.şirketadı.com.tr ve gereklli mail ayarlarını, telefona direk mail ayarları üzerindende (settings/mail/add accounts üzerinden) girebiliyorsun. burası outlook mail setup ayarlarından biraz daha basit gibi. aynı yerden gmail accountunu flnda girebilirsin.

    bi bak ayarlara takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışıyım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaeln -- 26 Aralık 2007; 23:00:26 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.