Şimdi Ara

iPhone6 64GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar herkese. Arkadaşım, ay sonunda Amerika'ya gidecek 1-2 haftalığına. Bir şey isteyip istemediğimi sordu. Aklıma şeytanlık soktu açıkçası.
    iPhone6 64GB getirtmeyi düşünüyorum ama biraz aydınlatabilir misiniz? Daha önce yurtdışından telefon alıp, kullananlar. Türkiye'ye getirdikten sonra yapılması gerekenler vs.. Bozuk çıkma sorunu falan? AT&T, Verizon falan var hangisini aldırayım? Herhangi bir farkları var mı? Hoş burada açtıracağım mecburen tabii ama hani herhangi bir sorun çıkma konusunda..
    Şimdiden teşekkürler.



  • Avrupadan alirsan 1 yil garantisi olucakti fakat Amerikadan alinan cihazlarin malesef Türkiyede garantisi YOK !!! Garanti disinda herseyi ayni gidip ücretini verip paraporta kaydettirceksin bu kadar

    Son bisi daha apple storedan Simfree alicaksiniz ATT yada Verizon degil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: troy

    Avrupadan alirsan 1 yil garantisi olucakti fakat Amerikadan alinan cihazlarin malesef Türkiyede garantisi YOK !!! Garanti disinda herseyi ayni gidip ücretini verip paraporta kaydettirceksin bu kadar

    Son bisi daha apple storedan Simfree alicaksiniz ATT yada Verizon degil


    Böyle bir durum yok. Apple Store'dan alınan cihazların evrensel Apple Store garantileri var ama Amerika'daki operatör sisteminin farklılıklarından dolayı Amerika üretimi cihazların (görevlinin söylediğine göre) %95'ine Türkiye'de teknik servis desteği sağlanamıyor. Benim geçen hafta Amerika'dan getirttiğim cihaz arızalı çıktı, Zorlu Center'a götürdüm oradaki Genius bana bu yazdıklarımı anlattı, benim şanslı olduğumu ve telefonuma Türkiye'de de teknik destek sağlanabildiğini söyledi. Ama dediğim gibi, cihazların sadece %5'lik bir kısmı için geçerli bu dediğim o da tamamen denk gelme meselesi.

    Ekleme: Başımdan geçenleri bu linkte anlattım, istiyorsan göz atabilirsin.

    Simfree konusunda arkadaş haklı, Amerika'dan alırken simfree alman gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 16 Şubat 2015; 21:01:31 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.