Şimdi Ara

###---- İphone5 Tuş Değişimi ----###[Ana Konu] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
16
Favori
22.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benimde basima boyle bi sorun geldi malasef cihazi alali 2yil olmadi 1 2ay sonra olucak heralde

    Kendi sitelerinden baktim cihaz bu formata uyuyormus randevu almak baya bi zormus ve istanbulda yasamiyorum nasil yapicagim hakkinda bi fikrim yok bakalim degistiriceklermi cihazi.

    Ve benim cihazim yurtdisi cihazi ''amerika degil'' eger degisim olursa turkiye bazli bir cihazmi veriyolar??
  • Arkadaşlar,yurt ici Genpa çıkışlı ikinci el iP 5 aldım,fatura yok. Cihazda ezikler var değişim olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahaak kullanıcısına yanıt
    telefonumu evkurdan aldım iphone 5 üst tuşu bozuldu ve değişim kapsamına uygun. konyadaki yetkli servis telefon hong kong malı deyip kabul etmedi. Zorlu avm de değiştirirler mi?
  • fatmazella F kullanıcısına yanıt
    Apple sitesinden seri numarası ile kontrol ettiğinizde değişim için uygundur diyorsa Apple storelerde değiştirebilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce kilit tuşu programnına uygun olan cihazımı genpaya bıraktım. Cihazda çizikler, ekranda oynama, kasada ezik olduğu tespit edilip kayıt fişine işlendi. Fakat benim cihazın hiçbir donanımsal yada yazılımsal problemiyle ilgili bir sıkıntım yok. Sadece kilit tuşu çalışmıyor. Cihazı alan personel cihazın kozmetik sıkıntılarından dolayı değişmeyebileceğini söyledi. Daha öne böyle bir durumla karşılaşan var mı?
    Nasıl bir sonuç çıkar?

    Edit 1: Diğer bütün kusurları da işleme katıp kullanıcı hatası diye 1120 lira değişim ücreti çıkartmışlar. Gittim itiraz ettim, benim diğer problemlerle alakalı bir sorunum yok. İstediğim şey cihazımın değişim programına uyduğu için ona göre işlem yapılması yönünde dedim. Durumu Apple ile görüşüp tekrar değerlendireceklerini söylediler. Bekleyip göreceğiz.

    Edit 2: Apple'dan olumlu cevap gelmiş garanti kapsamında değerlendireceğiz dediler bugun telefon ettiğimde. Şu an siteye girip baktığımda şu ifadeyi görüyorum "açma kapama tuş sağ kısım çalışmıyor uyku/uyanma programa uygun değiştirildi"
    umarım telefonu değiştirmişlerdir, sadece tuş değişmiş olabilir diye içime kuşku düştü. Gerçi telefonu ilk verdiğimde gişedeki kız tamir yapmıyoruz direk telefonu değiştiriyoruz demişti. Yarın sabahtan gidip göreceğiz net sonucu.

    Edit 3: Biraz önce gittim yeni telefonumu aldım. Sıfırı ile değiştirmişler. Mutlu Son



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rs3ri1907 -- 18 Ağustos 2015; 9:59:06 >




  • eğer telefonunuzda özellikle kapatma tuşu çevresinde ezik vs varsa durum biraz kritik. ankara'da bir servise götürecekseniz, bireysel bilişime gitmeyin premium servis diye. promc e götürün. daha ilgili ve yardımcı oluyorlar. bireysel bilişim kendi kafasına göre apple'ın haberi olmadan garanti dışı diyebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.