Şimdi Ara

İphone4 Hollanda - T-Mobile Simlock mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar ; bilginiz varmı diye sormak istedim. iphone4 hollanda t-mobile sözleşmeli telefon türiyede simlock mudur ? olup olmadığını nasıl anlarız ? yaklaşık 1 hafta önce iphone4 aldım turkiyede kullanabileceğimizi söylediler yıllardırda ailem birçok telefonla gittiklerinde direk turkcell - telsim - avea taktıklarında çalışıyor ama iphone4 için bu durum farklı olurmu yada telefon menüsünden anlayabilirmiyim ? genel ayarlar kısmında t-mobile 9.0 yazıyordum 4.3 sürüme yükseltince t-mobile 10 yazıyor bu sadece t-mobile olarak kullanıldığını mı gösterir ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: genclik19

    merhabalar ; bilginiz varmı diye sormak istedim. iphone4 hollanda t-mobile sözleşmeli telefon türiyede simlock mudur ? olup olmadığını nasıl anlarız ? yaklaşık 1 hafta önce iphone4 aldım turkiyede kullanabileceğimizi söylediler yıllardırda ailem birçok telefonla gittiklerinde direk turkcell - telsim - avea taktıklarında çalışıyor ama iphone4 için bu durum farklı olurmu yada telefon menüsünden anlayabilirmiyim ? genel ayarlar kısmında t-mobile 9.0 yazıyordum 4.3 sürüme yükseltince t-mobile 10 yazıyor bu sadece t-mobile olarak kullanıldığını mı gösterir ?



    en kolay ogrenme yolu bunun ıcın hollandada tmobıle harıcı baska hat yokmu tak onu oda calısıyorsa sorun yok tr de de calısır o tmobıle 9 veya 10 yazması cıhazın ılk hangı kart ıle aktıve edıldıgının gostergesı oluyor
    ayrıca bır sey daha aldıgınız operatore ben tr ye gıdıcem sızden almıs oldugum cıhazda sımlock yok dımı ben bunu turkıyede ıken tr hattı ıle de kullanmak ıstıyorum dıye sor sana cevap verırler ayrıca bır yolu daha var mc605b gıubı bır numara var model numarası yazan yerın karsısında oı numara ıle ınternette aratısma yapabılırsın sım kılıtlımı degılmı dıye sana bır suru yol sundum ama bence en saglamı baska bır hat takıp denemek saygılarımla




  • cevabınız için teşekkürler zaten kafamı bulandıran o bahsettiğiniz numaranın sonuna ''bloke'' yazmaları dökümanlarda. t-mobile'dan cıhazı almadan once annem telefonda bu sımlock olayını sormustu ve serbest oldugunu soyledıklerınden aldık zaten turkıyede bır arkadsım benı uyarmıstı sımlock var onu mutlaka sor dıye o vesıleyle sorduk. dıger sımlere gelınce cevremde ı4 kullanan olmadıgından kartları hep buyuk sım mıcro sım yok elımde. t-mobile hollanda facebook hayran sayfasına yazdım bakalım.
  • t-mobile cihazlar sim lock olarak satıyor sadece kendi simkarti ile kullandırma imkanı oldugunu biliyorum ve taahütlü olarak veriyorlar cihazları.
  • evet arkadaşlar 12 ocak itibariyle hollanda'daki bütün iphone modelleri simlock'suz piyasaya çıkmış durumda hollanda t-mobile üzerinden güvenle alabilirsiniz.. az önce bir arkadaşın KPN marka gsm hattını taktım çalıştı.
  • arkadaşlar benim telefon da hollanda t-mobile adına geldi kayıt yaptırmadım o yüzden unlock ? mu die hiç bir bilgim yok nasıl anlarım ?
  • Şuan hollandadaki butun i phone lar unlock mu ?
  • hayır arkadaşlar yukarda da belirttiğim gibi 12 ocak 2011 itibariyle HOLLANDA T-MOBİLE'da bütün IPHONE4'ler simkilitsiz olarak satılmakta.
  • hollanda t-mobile dan aldığınız iphone 4 ü türkiyede kullanabildiniz mi acaba? yarın hollandaya gidiyorum da t-mobile dan almayı düşünüyorum emin olmak istiyorum onu türkiyede turkcellle kullanabileceğime.
  • Kullanabilirsin. T-mobile kontratlı iphone lar artık simfree
  • Benim de bir sorum var. Kontratsız satılanlar sim free değil mi? Bir yakınım gidecek ona sipariş vermeyi düşünüyorum. Kontratlı alırsam kontratı sıkıntı olabilir daha sonra. Fiyatlar hakkında bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.