Şimdi Ara

iphone zayıf şebeke sinyali!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
26.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphone um son günlerde şebeke sorunu yaşıyor.hatta en son telefonun TK ya kaydı yapıldığından beri çok az çekiyor..evde normalde full çeken diğer telefonların yanında benim telefon çekmiyor genelde..arada 1-2 sinyal seviyesi o kadar..forumda arattırmadım gerçi.başka sorun yaşayan varmı ?çözümü nedir .en son şebeke ismini değiştirmeye yarayan bir program yükledim, ondan sonra daha belirgin hale geldi.acaba sorun bu programdamı ?



  • kafayı yemek üzereyim..anlamadım gitti..sebebi nedir acaba??
  • 1.1.2 kırmak için olan kartlardan kullanıyosan sebebi o olabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oldcurse

    1.1.2 kırmak için olan kartlardan kullanıyosan sebebi o olabilir.



    yok yaa versiyon 1.1.1 orjinal versiyon..hiç ellenmedi..
  • Arkadaşım merak etme sınyal olayını benımde bır haftadır aynı ondan önce ekım ayından berı kullanıyorum hıc sorun yasamadım.Turkcell e sordum şebekelerımız revızyonda kısım kısım ondandır dedıler Turkıyenın genelınde bu varmış örneğin ben sımdı gecıcı ANTALYA dayım...Umarım rahatlamısındır
  • Bunu anlamak icin alisveris merkezlerinden birine gidin deneyin. Hepsinde anten var. Daha yakin olamazsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DOBERDEN

    Arkadaşım merak etme sınyal olayını benımde bır haftadır aynı ondan önce ekım ayından berı kullanıyorum hıc sorun yasamadım.Turkcell e sordum şebekelerımız revızyonda kısım kısım ondandır dedıler Turkıyenın genelınde bu varmış örneğin ben sımdı gecıcı ANTALYA dayım...Umarım rahatlamısındır



    valla rahatlamak isterdim ama maalesef..

    ben avea kullanıyorum.evde başka telefonlarda da avea hat var..o telefoncuklar gayet full çekerken benim iphone maalesef çekmiyor..! şimdi hiç çekmiyor!

    yinedee ilgilenip cevap yazdığın için sağol..
  • o kadar aradım ama bulamadım sorunu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Leopar

    http://www.iphoneatlas.com/2007/12/11/iphone-signal-problems-weak-fluctuating-signal-boosting-strength/





    teşekkür ederim..;) yarım yamalak ingilizcem ile bazı olayları anladım..en son çare restore galiba :( onu yapacağım ama şimdi geç oldu yarın denerim artık..
  • bu sorunun aynısından başkasının başına gelen varmı?
  • valla benim başımda iphone u aldığım günden beri var birşeyler ama problem değil alışkınım bazı telefonlar az çekiyor bazılarının maşallahı var misal baya bi eskiden mpx200 kolay kolay çekmezdi, sonra p900' e geçtim onun maşallahı vardı.. fakat artık bizim apartmanın tepesine baz istasyonu kurdukları için yakında örümcek adama falan dönüşeceğim için öyle bir derdim yok faraday kafesine koysamda full çeker kendisi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Leopar

    valla benim başımda iphone u aldığım günden beri var birşeyler ama problem değil alışkınım bazı telefonlar az çekiyor bazılarının maşallahı var misal baya bi eskiden mpx200 kolay kolay çekmezdi, sonra p900' e geçtim onun maşallahı vardı.. fakat artık bizim apartmanın tepesine baz istasyonu kurdukları için yakında örümcek adama falan dönüşeceğim için öyle bir derdim yok faraday kafesine koysamda full çeker kendisi





  • bende çok oluyor ya anlamıyom konuşurken felan dıttt die ses gelio gidio bi anda yada bazı yerlerde müzik çalarken felan dıttt die bi ses gelio durmuo ses gidio o neden oluyo bilen varmı?
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum avea ile, iphone 3gs 16gb 2 gün önce geldi, henüz kayıt yaptırmadım, ben rahat rahat heryeri arıyorum, msjda sorunsuz iletiyor, ama arkadaşlarım aradığında telefon çekmiyor veya msjları gelmiyor, bir çözüm yolu bilen varmı?? jb olduğu için olabilirmi? veya kurduğum programlarla alakalı?? şimdiden teşekkürler

    Not: bu arada şebeke full çekiyor gösteriyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haqn -- 11 Ağustos 2009; 18:29:26 >
  • bendede var bu lanet sorun tel donanimsal bir problemi yok bazen disardada acik alanda servis yok diyor respring ile tekrar baslatiyorum ama nafile 5 dakika sonra geliyor her zaman olan bir sey degil ama genelde oluyor simdi bi baktim gene servis yok diyor kimler aradi kim bilir halen bilmiyorum :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkbarut

    bendede var bu lanet sorun tel donanimsal bir problemi yok bazen disardada acik alanda servis yok diyor respring ile tekrar baslatiyorum ama nafile 5 dakika sonra geliyor her zaman olan bir sey degil ama genelde oluyor simdi bi baktim gene servis yok diyor kimler aradi kim bilir halen bilmiyorum :))


    Hocam bu donanımsal bir sorun, bende de aynı sorun var servise verdim. En başta onarıldı dedi gidip aldığımda cihazı aynı sorun yine vardı. Bu sefer 3 günlük aktif teste aldılar. Bakalım nolacak. İnşallah faturayı bana kitlemezler!
  • geçen hafta n97 aldım 2.el dışarda sıkıntılı çekiyodu evde hiç çekmiyodu adama verdim ben yapcam dedi adam emaneten bi n97 verdi o iyi çekiyo bugün gittim o n97i aldım hala devam ediyo sorun her yerde araştırdım düzgün bişi bulamadım yazılımdan mı donanımdan mı bi samsung kullanıcısıda aynı sorunla karşılaşmış gücellemiş mi prgrammı ne atmış iyileşmiş yardımlarınızı bekliyorum.
  • Ayarlar hücresel seçenekler ses yazan yeri 2G yaparsanız telefonunuzda sinyal seviyeniz artar int hızınız azalır. 3G veya 4G de bırakırsanız telefonunuzun sinyal seviyesi azalır int hızınız artar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.