Şimdi Ara

iphone uyumlu mikrofonlu kulak içi kulaklık önerisine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar
    iphone ile gelen kulaklıklar sürekli kulağımdan düştüğü içinhttp://www.elmasepeti.com/Sennheiser-MM-70i-Mikrofonlu-iPhone-Kulakligi-Beyaz-_16627.html kulaklığı almış idim. mikrofonlu olması ve üstünden müzik parçalarını yönetimi için iphone ile uyumlu olması tercih sebebim idi. ses kalitesini karşılaştıracak kadar çok kulaklık kullanmadım ama tizler önceleri fazla mekanik idi ama kullandıkça ya alıştım yada burn oldu bilmiyorum, oda son zamanlarında fena değildi. netice itibarı ile ben bu kulaklığı kaybettim.Şimdi yeni bir kulaklık arayışı içindeyim. Kaybettiğim kulaklık özelliklerinde kaliteli ve 200tl yada daha ucuza alabileceğim bir kulaklık için tavsiyeye ihtiyacım var. üzerinde mikrofon ve müzik yönetim tuşları olması benim için gerekli özellikler. mesela iphonun kendi kulak içi kulaklığınıhttp://store.apple.com/tr/product/ME186TU/A/uzaktan-kumandal%C4%B1-ve-mikrofonlu-apple-kulak-i%C3%A7i-kulakl%C4%B1k?fnode=49 sennheiser MM 70i yerine önerirmisiniz. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

    birde amazonda bunu buldumhttp://www.amazon.com/Klipsch-R6i-Black-Headphone/dp/B00JPK9T1W/ref=sr_1_3?s=aht&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-3&keywords=iphone+earphone fakat amazon türkiyeye gönderim yapmıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pritt -- 4 Eylül 2014; 14:49:18 >







  • Yurt dışı tercih ediyormusunuz ?
  • önerebileceğiniz güvenilir bir yol var ise yurt dışıda olabilir. cd dışında yurt dışından online birşey almadığım için nerden nasıl alınır benim bilgim yok. birdehttp://www.klipsch.gen.tr/?newUrun=1&Id=1165558&CatId=bs336917&Fstate=&/Klipsch-R6i-In-Ear-Kulakl%C4%B1k-Beyaz bunu buldum, ev için sistem bakarken kolonlarını dinlemiştim, kullanıp bilgi verebilecek olan varmıdır?
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.