Şimdi Ara

Iphone u macbook a bağlayınca tüm mobil internetimi tüketiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çıldırmak üzereyim 7 gb internetimin hepsi bitti.sadece kablo ile iPhone u macbook a bağlıyorum.bilgisayar tünet wifi a bağlı ama durup dururken internet kullanımınız bitti diyip ek 1 gb tanımlıyor faturam şimdiden 100 lirayı geçti.nedir çözümü

    pc ye bağlayınca fotoğrafları sanki



  • wifi olarak algılayıp güncelleme veya yedekleme yapmış olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar -> Ağ ayarları altında telefonunuz bağlıyken kontrol edin, muhtemelen telefonunuz usb üzerinden interneti paylaştırıyor.
    Öncelikle telefonunuzdan internet paylaşımını kapatın, ikinci olarak ağ ayarları altından usb üzerinden internet bağlantısını iptal edin.
  • mac os x internete baglaninca icloud senkronizasyonunu aktif ediyor. eger uzun sure internete bagli degilse cihaz veya tam sync zamanina geldiysen okuz gibi data harciyor. bu ozellikle high sierra oncesinde cok daha fazlaydi da high sierra ile baya adam ettiler. photos kullaniyorsan photos uygulamasini acip ayarlardan sync i pause edebilirsin ya da en guzeli su uygulamayi kullanmak. ben baya memnunum:

    https://www.tripmode.ch/

    bu uygulama istedigin servislere veya uygulamalara interneti kullanmasina izin veriyor. herseyi engelleyip safari'yi filan aktif edersen baya problemi cozersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.