Şimdi Ara

iPhone SE DFU Mod Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonu DFU moduna alıp güncellemeye çalışırken yazılım seçilip çıkarılıyor kısmında telefon kendi kendine açılıyor. Anlam veremiyorum internette araştırdım hiçbirşey yok bununla ilgili. Cihazım iPhone SE. Defalarca denedim farklı kablo dahi aldım ama sonuç hep aynı lütfen yardımcı olun. DFU moduna aldığımdan eminim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Hocam bu sorunla ben de 6S'imde karşı karşıyaydım, dediğiniz gibi internette bununla ilgili hiçbir bilgi yok. Ben en son sorunu şöyle çözdüm; iTunes programı açık telefon da açık kablo takılı halde telefonu normal kapattım ve telefon kapalı haldeyken DFU moduna aldım. Yani telefon kapalıyken Home Tuşu ve Açma Kapama tuşuna aynı anda bastım Apple logosu gözüktü elimi çekmedim Apple logosu gittiğinde siyah ekrandayken elimi Açma Kapama Tuşundan çektim Home tuşuna hala basılıydı kısa bir süre sonra iTunes kurtarma modunda bir iPhone bulundu diye uyarı verdi. Yazılım seçiliyor kısmında da sıkıntı olmadı ama ben yine de DFU'dan belki çıkar diye iTunes telefonu görür görmez hızlı bir şekilde hemen ipsw'yi seçip yüklemeye başlamıştım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam teşekkür ederim. Hemen deniyorum ve geri dönüş yapıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dagnomels kullanıcısına yanıt
    Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır, işe yaradı. Çok sağolun...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim. Ben de çözümün bu olduğunu teyit etmiş oldum, iyi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort :) Oh be, ben de yaptım. Valla helal olsun, çok teşekkürler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dagnomels

    Hocam bu sorunla ben de 6S'imde karşı karşıyaydım, dediğiniz gibi internette bununla ilgili hiçbir bilgi yok. Ben en son sorunu şöyle çözdüm; iTunes programı açık telefon da açık kablo takılı halde telefonu normal kapattım ve telefon kapalı haldeyken DFU moduna aldım. Yani telefon kapalıyken Home Tuşu ve Açma Kapama tuşuna aynı anda bastım Apple logosu gözüktü elimi çekmedim Apple logosu gittiğinde siyah ekrandayken elimi Açma Kapama Tuşundan çektim Home tuşuna hala basılıydı kısa bir süre sonra iTunes kurtarma modunda bir iPhone bulundu diye uyarı verdi. Yazılım seçiliyor kısmında da sıkıntı olmadı ama ben yine de DFU'dan belki çıkar diye iTunes telefonu görür görmez hızlı bir şekilde hemen ipsw'yi seçip yüklemeye başlamıştım.
    Sabahtan beri uğraşıyordum ki şimdi bu mesaj ile sorunumu çözdüm. Doğru düzgün hiçbir yerde de bununla ilgili yazı yoktu. Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.