Şimdi Ara

iPhone SE'den Xiaomi'ye geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Uzun bir Apple maratonundan sonra Xiaomi telefon almaya karar verdim fakat hala daha kararsızım. Halihazırda iPad Pro ve Airpods kullanmaktayım ve çok da memnunum bu ikisinden fakat iPhone SE katiyyen yetmiyor. Hafıza, pil, ekran boyutu, kamera... hiç biri isteğimi yerine getiremiyor. Xiaomi Mi 8 veya Mi Mix 2S düştü aklıma. İkisi de aynı fiyat, ikisi de iyi cihazlar fakat yine de pişman olurmuşum gibi geliyor her konuda. Gerçekten ekosistemi bozmaya değer mi sizce yoksa iPhone SE ile idare etmek mi yoksa yeni bir iPhone modeli almak mı mantıklı. Lütfen deneyen veya araştıran arkadaşlar cevaplasın, teşekkürler.



  • iPhone 6S al geç derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 vya 7 Plus'a geçebilirsin. 6S'i boşver kameraları aynı zaten SE ile. Xiaomi Mi 8 daha Türkiye'de yok. Android'te olsa iPhone'da olsa piyasaya yeni çıkmış cihaz hemen alınmaz. Biraz zaman geçsin kronik sorunları ortaya çıksın.

    Ayrıca o iki cihazda 3.000 liradan aşağı satılmayacak ona emin olabilirsin.
  • 7 ya da 8 plus modelinin size istediğinizi vereceğini düşünüyorum. 6s plus bile olabilir,ama 6s size istediğnizi vermez :) pil konusunda ip 7 se'i bile aratabilir size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.