Şimdi Ara

Iphone Reaksiyon Hizi Ile Ilgili ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphone alan cok arkadas oldugu icin defalarca test etme olanagi buldum

    ki durum sudur ki , insanlarin tcell den aldigi iphone 3G lerde , ozellikle yeni alinanlarda en ufak bir yavaslik veya takilma sorunu yok ,yani bi msj veya telefon rehberi bolumundeyken , ana ekrana cok yumusak gecisle ulasabiliosun , tusa dokununda bi gecikme yok falan filan

    yalniz bnm kasim 2007 cikisli iphonumda durum biraz kotu

    malesef arada takilmalar ,bole sanki msj bolumunden ya da facebook app den ana ekrana gelirken , o app nin kapanip ana ekrana gecis esnasinda bi tutulmalar fln oluyor .. belki saniyenin 10 da 1 idir ama yine de gozle belirgin bicimde hissediliyor

    tabi oneriniz ne olurdu .. restore etmek .. hem de back-up yapmadan .. denedim bunu , hic bir program yok su an , ama yine ayni takilmalar mevcut ..

    soru su

    2G ler ve 3G ler arasinda islemci ile ram ile ilgili yapisal farkliliklar mi var ? (ve neticesinde 2.0 uzantili isletim versiyonlarinda sorun cikarma gibi)

    yoksa restore etmek telefonu tamamen sifirlamiyor mu

    acaba telefonu 1.1.2 gibi eski haline dondurmek sorunu cozer mi .. yani bu telefonu neticede ilk alindigi hale tamamen getirmenin bi yolu var mi ?

    veya butun bunlarin sebebi , quickpwn vs islemlerle unlock yapmak mi ? (cunku sirf unlock yapip jailbreak yapmasam da ayni sorunlar var) .. ama unlock yapmadan da deneyemiyorum haliyle . ne onerirsiniz ?







  • 2g ile 3g arasında benim bildiğim bir donanım farkı yok eğer olsaydı yazılımların değişmesi gerekirdi. Oysa 2.2 ile iki platform da aynı kalitede oyunları ve uygulamaları çalıştırabiliyor.

    Jailbreak yapmak bunu etkiler. Sonuçta birinde arkada deli gibi db ler bg processler falan çalışıyor. Diğeri ise dükkandan alındığı gibi.

    Unlock ederken de yazılımsal olarak değişiklik yaratıyoruz.

    Ama bence fazla kafaya takıyorsunuz. 1-2 sn gecikmenin önemi yok. Ayrıca 2.2 ile çalışan 3g sahibiyim. Böyle bir gecikme yaşamıyorum ki nereden baksan 2 gb program vs mevcut. JB de yapılmış durumda unlock da edilmiş halde.

    Paranoya yapmayın takıntılara kapılmayın. Telefonunuzu en son versiyonal keyifli keyifli kullanın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.