Şimdi Ara

..::: iPHONE & N95 8GB :::.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya kardeş sorduğun sorumu ya.adam doğru dio git ipod touch al bide 2100 al,sana iphone olsun.ne ses war ne kamera war(2mg px)ne video war.ztn garantisiz bi telefondur kendileri.

    sonucta bu bir teknoloji,bişey olsa telefona kime yaptırcan ? çöp orda iphone u bekler işte.
    bn n95 8gb kullanıcısıyım.telefonumun 4 gb ı dolu.dvd filmler,mp4,mp3 arşivleri vs vs.. hiçbir yavaşlama yok.kro telefonu dienler oluo bazen,tasarımı dizayn ı yeter zaten.dış sesi n73 music edi. kadar olmasada pek fark yok.en azından hoparlör patlama sorunu yok :) cektiğim videolar tam bi dvd kalitesinde.takılma yok,wailess süper bi olay ztn.sadece kapagında 1-2 mm lik falan oynama payı war.o da bütün n95 lerde war doğal olarak kapaklı sonucta.

    iphone çalsa duymazsın denecek kadar az sesi war ztn melodi yapamıosun mp3lerini falan.gittiğin yerde yanında fotoğraf makinası taşımak zorunda kalıosun iphone un olunca,video ztn cekemiosun.. ki n95 8gb hem 5 megapixel camera var hem ekran ztn büyük dier bütün nokialara göre.videonu cek istediin gibi seyir et.dvd ni yükle istediin gibi izle divix ile yada galeriden.

    yani bi şekil için bi tuş kilidi açarken parmagını kaydırırken milletin dönüp sana bakması için gidipde 900 ytl yi iphone a bayılmak bnce cok sacma.. 1. gün tuş kilidini açar kaparsın,2. gün dokunursun zoom yaparsın sağdan soldan yüklediin fotolara ( kendi cektinie zoom yapınca foto pixellerine ayrılıo ::))) ) 3.gün msj yazarken kafayı yersin sora satacak adam bulamazsın..


    n95 8gb alıpda bunun gibi şikayetlerde bulunan hiç görmedim.tam bir fotoğraf makinesi,bir telefonda bulunması geren her bi şey var zaten.kulaklık sesi iphone a göre düşük tabii ama sonuc bu müzik aleti deiL..N95 ;) yavaşlama asla yok arkadaslarım..

    yani sonuç olara ipod touch + 2100 = iphone
    n95 8gb her türlü akar..

     ..::: iPHONE & N95 8GB :::..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cenkyyy

    kardeş etrafımda o kadar insan varki n95 8gb i satıp iphone alan en başta şunu diyim n95 8gb doluyken bir msg ı yaklaşık 30 saniyede açıyor iphone da ben daha 5 saniye beklediğmi hatırlamıyorum n95in için full foto doluyken kamera açılıyor kendi kendine saçma saçma kapanıyor fotoğraflar çekiyor aaa yasal olarak diyorsan n95 tabiki ama pili bitse ne olucak benim ıphone un pilini ben değiştirdim hemde 39 dolara internetten aldım burda pili değişmeyen diğen arkadaşlar biraz daha araştırın ayrıca telefonun temizleme bezi var zaten ekranın çizilme gibide bi derdi yok n95 için sabrım var diyorsan al

    N95 8GB'ı satıp iPhone alan adamın aklından şüphe ederim!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sefagenc

    Bu açıklamadan sonra tek bir kelimeye daha Gerek yok sanırım..
    Herkesten çok ben sıkıldım. iPhone çılgınlığı artık mide bulandırıcı bir seviyeye ulaştı. Basın hiç durmadan cilalıyor, Apple hiç durmadan “telefonu yeniden yarattık” deyip kendini zavallılaştırıyor. Gerçekleri ise sadece görmek isteyenler görüyor. Ortadaki bağnazlığı ve cahilliği gördükçe, kenidimi tutamayıp yazıyorum. İşte son bir kez, işi en başından alıp, iPhone gerçeklerini sıralayalım:

    Konsept: Dokunmatik ekranlı, tuşsuz telefon konsepti LG tarafından yaratıldı ve Prada modelinde uygulandı. LG’nin bu ürünü Eylül 2006’dan bu yana ortalıktaydı. iPhone ise Ocak 2007’de tanıtıldı. Yani işin özü, LG Prada iPhone’den çalıntıdır! Çünkü 3-5 ay sonra bile çıkartsa, Apple hiç kimseden hiçbir şey çalmaz, yeniden yaratır!
    İsim Hakkı: iPhone ismi hakkı, Cisco’ya aitti. Fakat Apple Cisco’ya sormaya bile tenezzül etmeyip, iPhone ismini kullandı. Cisco’dan tepki gelince de “siz kimsiniz ki, şapşallar!” dedi. Sonra? Sonra tıpış tıpış masaya oturup, milyon dolarlar ödeyerek iPhone isminin kullanımı için anlaştı. Dava açılmasından tam bir gün önce. Tıpkı iPod arabirimini Creative’den çaldığında, davadan korkup 100 milyon dolar ödemesi gibi!
    Fiyat: iPhone ABD’de 500 dolara satılıyor. Doğru. Fakat bu fiyat aletin gerçek fiyatı değil, 2 yıllık AT&T sözleşmesi ile geçerli olan sübvanse fiyat. Türkiye’deki “çılgın cep telefonu gençliği”, 500 dolarlık fiyatı görünce bayıldı: “Oo süper, iki tane almazsam şerefsizim!”. Oysa iPhone için 500$ ödemek yetmiyor. Üstüne iki yıl için en az 60×24=1440$ ödemek şart. Bunu ödemeden (ilk taksidi), aleti açıp kurcalayamıyorsunuz bile. Ayrıca bu rakam 2400 dolara kadar çıkıyor. Kısacası sübvanse edilmiş, hem de ABD’de geçerli fiyat üzerinden Türkiye için değerlendirme yapmak, kara cahillikten başka bir şey değil.
    Özellikler: iPhone hiç de devrimci ve yenilikçi bir Apple ürünü değil. Sadece cilalı bir balon. Apple ve müritler, iPhone’yi tanrı tarafından yaratılmış bir alet gibi göstermeye çalışsa da, kabul edilemeyecek kadar büyük eksikleri olduğunu defalarca yazdık. İlk incelemelerde de gözlerimizle gördük. Yağlı ballı iPhone haberlerine inat, son bir kez sıralayalım:
    - 3G desteği yok. Şebeke içi internet için GPRS/EDGE kullanılmak zorunda.
    - 3. parti yazılım desteği yok, kapalı sisteme sahip. Jobs’un yalanına kananlar, tarayıcı ve internetsiz çalışmayan Web 2.0 uygulamalarını 3. parti yazılım sanıyor
    - Oyun yok
    - Java ve Flash desteği yok
    - Koca koca reklamlar yapılsa da, YouTube desteği sadece 10.000 video ile sınırlı
    - Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda
    - MMS desteği yok
    - Tuşsuz yapısı ve dokunmatik ekranı nedeniyle tek elle kullanılamıyor. Fiziksel klavyesi yok
    - İki megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok
    - GPS yok
    - Anlık mesajlaşma (AIM, Yahoo, MSN) desteği yok
    - Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor
    - Hafıza kartı yuvası yok
    - FM radyosu yok
    - iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor
    - Bilgisayar sahibi olmadan, iPhone kullanmak mümkün değil. iTunes ile etkinleştirmek zorunlu
    - Excel, Word ve PDF desteği görüntülemeden ibaret. Belge düzenlemeyi ve oluşturmayı desteklemiyor
    - Safari tarayıcısı var. Fakat Flash olmadığından, pek çok sitede görüntüleme sorunu yaşanıyor
    - Sesli arama, sesli komut ve ses kaydı yok
    - A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok
    - Kablosuz eşitleme ya da internetten doğrudan içerik satın alma desteği yok
    - Tarayıcısı var ama internetteki resim, müzik vb. dosyaları hafızaya kaydedemiyorsunuz
    - AT&T dışı SIM kartların çalışmaması bir yana, her AT&T SIM kartı çıkarıp takışta bile aleti yeniden etkinleştirmek gerekiyor. Yani iPhone, cep telefonu tarihinin en karmaşık simkilitli telefonu

    Sonuç: iPhone, Apple tarafından basının da desteğiyle fazlasıyla şişirilen bir balon. Apple sanıyor ki, yıllardır tatlı kazanç sağladığı iPod/iTunes tekelinde olduğu gibi iPhone’de de dünyayı ele geçirecek. Oysa apaçık ortada olduğu gibi, cep telefonu piyasasına böyle yüksek fiyatlı ve en basit özelliklerden yoksun bir aletle girmek, kendisine pahalıya patlayacak. AT&T’nin dümen suyunda, Apple ürünü olarak değil, AT&T projesi olarak hazırlanan iPhone, Apple’nin itibarını zedeleyecek. Çünkü “5 yıl sonrasının telefonu”, “dünya tarihinde ilk defa internet cebe giriyor”, “telefonu yeniden yarattık” gibi gülünç ve zavallı sloganlarla pazarlanmaya çalışılıyor. Aslında iPhone, iPod/iTunes tekeline yan ürün olarak hazırlanan, tekelci Apple kafasının iyice katmerlenmiş hâlini yansıtan, Apple’nin Macintosh’u öldürmesine ve bir yıl Mac OS X’i rafa kaldırmasına sebep olan bir elektronik zımbırtıdan başka bir şey değil…

    Bu arada Helio Ocean isimli, ibretlik bir ürün var: 3G destekli, iki ayrı klavyesi olan, AIM, Yahoo, MSN desteği olan, MMS destekleyen, iPhone gibi HTML tarayıcısı olan, bilgisayarsız doğrudan müzik indermeye izin veren, oyun desteği bulunan, Stereo Bluetooth’u destekleyen (A2DP), MySpace ve YouTube desteği olan, GPS ve Google Harita desteğine sahip, 2 megapiksel flaşlı ve zoomlu kamerası olan, video kaydı yapan, çıkarılabilir pili olan bir alet. ABD fiyatı? 295$. Ama, ama iPhone? O 500$. Neden? Çünkü o dünya tarihinde interneti ilk kez cebe getiren, 5 yıl sonrasının telefonu! Çünkü Steve Jobs bizim tanrımız. Onun icraatları sorgulanamaz, eleştirilemez. O ne yapsa kusursuzdur!

    Benden bu kadar. Reklamverenini cilalayan basın, robotlaşmış müritler, sırtlanlar ve çılgın/cahil cep telefonu gençliği iPhone’ye tapınmaya devam edebilir…

    Not:Alıntıdır.

    +9999999999999999999999999999999999



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 31 Mart 2008; 12:50:35 >




  • Merhabalar..N 95 de iphone da ayrı ayrı güzel ama, senelerdir nokia ve bir çok elektronik cihaz kullanmama rağmen iphone daki o muhteşem hızı hiç bir makinede görmedim.. Bence bu başlı başına bir devrimdir.. Gerçekten büyülü bir cihaz.. Tabi donanım eksikliği var haklısınız ama iphone 2 de bütün bunları düzeltirler bence ( tabi bu iş ahlakına ne kadar sığar tartışılır ).. herşeye rağmen param çok ve dünyadaki bu yeni teknolojiye sahip olmak isterim derseniz hiç düşünmeyin derim.. sevgiler...
  • iphone
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Katze

    Teknik özellikler açısından Nokia N95 8 GB modelini öneririm.

    Ancak; daha büyük dokunmatik bir ekran, ses kalitesi, YouTube'dan video izleme özelliği, farklı bir işletim sistemi, tasarım gibi kriterler önemli ise Apple iPhone.


  • quote:

    Orjinalden alıntı: Katze

    Teknik özellikler açısından Nokia N95 8 GB modelini öneririm.

    Ancak; daha büyük dokunmatik bir ekran, ses kalitesi, YouTube'dan video izleme özelliği, farklı bir işletim sistemi, tasarım gibi kriterler önemli ise Apple iPhone.

    orda dur derim... kamera gps dışında N95 8GB'ın hiçbir üstünlüğü yok. bir de MMS, radyo gibi 1-2 gereksiz özellik. İPhone'un müzik/video oynatma performansını, işlemciyi, ekranı, internet deneyimini, arayüzü... başka hiçbir telefon sunamıyor! sırf 5 mp lik dandik bi kamerası var diye "teknik açıdan N95 8GB" demen yanlış... iyice bir düşün derim. haa bu arada oyun konusunda da İPhone'un çok daha üstün performans sergilediğini belirtmeliyim. Sonuçta telefonda 700 MHz işlemci var ve işlemci türü N95'ten daha iyi. ayrıca YouTube sitesinde var olan istediğin videoyu sınırsız izleyebilmen de başka bir avantaj. İPhone'a Java ve Safari flash gelicek ve İPhone internet konusunda en iyi PDA'ları bile sinek gibi ezecek!

    quote:

    10]Üçüncü parti uygulamalarına izin vermemesi...

    İPhone hakkında hiçbir şey bilmediğin nasıl da belli. İPhone 3. parti uygulamalarına izin veriyor, işletim sistemi (OS X Mac) buna müsait ve İPhone sürekli geliştirilmeye açık bir cihaz...
    İPhone'un pili değiştirilebiliyor fakat kendin değiştiremiyorsun Apple Shoplara gitmen lazım!

    İPhone eşi benzeri olmayan çok farklı bir cihaz. diğerleri sade ve sadece 2 gün sonra çoluk çocuk eline düşecek olan sıradan bir telefon!!!




  • kamera gps dışında N95 8GB'ın hiçbir üstünlüğü yok. "YAWAŞŞ"

    bir de MMS, radyo gibi 1-2 gereksiz özellik. "sana gereksiz gelen başkasının ihtiyacı olabilir! genelleme yapma!!"

    sırf 5 mp lik dandik bi kamerası var diye "teknik açıdan N95 8GB" demen yanlış... "5MP dandik öyle mi? gıdıklama gülüyorum zaten"

    ayrıca YouTube sitesinde var olan istediğin videoyu sınırsız izleyebilmen de başka bir avantaj. "sadece 10.000 adet video ile sınırlı değil miydi yaw?"

    İPhone'a Java ve Safari flash gelicek ve İPhone internet konusunda en iyi PDA'ları bile sinek gibi ezecek! "cekler caklarla iş olmaz, yapılsın o zaman tartışalım"

    İPhone sürekli geliştirilmeye açık bir cihaz... "daha geliştilecek çok şeyi var.. telefon tekrar yaratıldı ayakları yapmayın"

    İPhone'un pili değiştirilebiliyor fakat kendin değiştiremiyorsun Apple Shoplara gitmen lazım! "bedava değiştiriolar dimi?"

    İPhone eşi benzeri olmayan çok farklı bir cihaz. diğerleri sade ve sadece 2 gün sonra çoluk çocuk eline düşecek olan sıradan bir telefon!!! "bizim mahalledeki bebelerin ellerinde bolca var iPhone"




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeBeto18


    quote:

    Orjinalden alıntı: Katze

    Teknik özellikler açısından Nokia N95 8 GB modelini öneririm.

    Ancak; daha büyük dokunmatik bir ekran, ses kalitesi, YouTube'dan video izleme özelliği, farklı bir işletim sistemi, tasarım gibi kriterler önemli ise Apple iPhone.

    orda dur derim... kamera gps dışında N95 8GB'ın hiçbir üstünlüğü yok. bir de MMS, radyo gibi 1-2 gereksiz özellik. İPhone'un müzik/video oynatma performansını, işlemciyi, ekranı, internet deneyimini, arayüzü... başka hiçbir telefon sunamıyor! sırf 5 mp lik dandik bi kamerası var diye "teknik açıdan N95 8GB" demen yanlış... iyice bir düşün derim. haa bu arada oyun konusunda da İPhone'un çok daha üstün performans sergilediğini belirtmeliyim. Sonuçta telefonda 700 MHz işlemci var ve işlemci türü N95'ten daha iyi. ayrıca YouTube sitesinde var olan istediğin videoyu sınırsız izleyebilmen de başka bir avantaj. İPhone'a Java ve Safari flash gelicek ve İPhone internet konusunda en iyi PDA'ları bile sinek gibi ezecek!

    quote:

    10]Üçüncü parti uygulamalarına izin vermemesi...

    İPhone hakkında hiçbir şey bilmediğin nasıl da belli. İPhone 3. parti uygulamalarına izin veriyor, işletim sistemi (OS X Mac) buna müsait ve İPhone sürekli geliştirilmeye açık bir cihaz...
    İPhone'un pili değiştirilebiliyor fakat kendin değiştiremiyorsun Apple Shoplara gitmen lazım!

    İPhone eşi benzeri olmayan çok farklı bir cihaz. diğerleri sade ve sadece 2 gün sonra çoluk çocuk eline düşecek olan sıradan bir telefon!!!


    Kardeşim,konunun ilk mesajlarına bakarsan Stuff dergisinden ALINTI yaptığımı görürsün...Ben orda yazanların aynısını geçirdim,yanlışsa bir zahmet Stuff dergisine mail at...

    Ama ben yine son yorumumu söyleyeyim:
    Bence N95 8 GB Iphone'yi ezer çünkü;
    1)5 Megapiksel Kamera+Video Çekimi,
    2)Bataryasını rahatça değiştirebiliyorsun,
    3)Radyo özelliğine gereksiz demişsin,birçok kişi telefonunda radyo dinliyor...
    4)Iphone'nin performansından işlemcisinden bana ne?Yetene işlemcisi yetiyor ki N95 8 GB diyorlar...
    5)Iphone'ye safari ve java gelecek demişsin...Eceklerle acaklarla bu iş yürümez...

    Ayrıca Iphone'ye devrimsel cihaz devrimsel cihaz diyorsunuz ama sadece tasarımı ve dokunmatik ekranı var...Tasarımı boşversen dokunmatik ekran çakma çin mallarında da var...

    Kısaca N95 8 GB Iphone'yi ezer!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 31 Mart 2008; 17:06:56 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: c.alkan

    kamera gps dışında N95 8GB'ın hiçbir üstünlüğü yok. "YAWAŞŞ"

    bir de MMS, radyo gibi 1-2 gereksiz özellik. "sana gereksiz gelen başkasının ihtiyacı olabilir! genelleme yapma!!"

    sırf 5 mp lik dandik bi kamerası var diye "teknik açıdan N95 8GB" demen yanlış... "5MP dandik öyle mi? gıdıklama gülüyorum zaten"

    ayrıca YouTube sitesinde var olan istediğin videoyu sınırsız izleyebilmen de başka bir avantaj. "sadece 10.000 adet video ile sınırlı değil miydi yaw?"

    İPhone'a Java ve Safari flash gelicek ve İPhone internet konusunda en iyi PDA'ları bile sinek gibi ezecek! "cekler caklarla iş olmaz, yapılsın o zaman tartışalım"

    İPhone sürekli geliştirilmeye açık bir cihaz... "daha geliştilecek çok şeyi var.. telefon tekrar yaratıldı ayakları yapmayın"

    İPhone'un pili değiştirilebiliyor fakat kendin değiştiremiyorsun Apple Shoplara gitmen lazım! "bedava değiştiriolar dimi?"

    İPhone eşi benzeri olmayan çok farklı bir cihaz. diğerleri sade ve sadece 2 gün sonra çoluk çocuk eline düşecek olan sıradan bir telefon!!! "bizim mahalledeki bebelerin ellerinde bolca var iPhone"

    1) N95 8 GB kullandığın için savunmanı haksız bulmadım.
    2) Youtube 10.000 desteği diye bir şey yok tamamen sınırsız
    3) 5 mp kamerası en ucuz en adi 100-150 YTL'lik eski bir samsung fotoğraf makinesinin yanına bile yaklaşamadı. Revolver hocamız kıyaslamasını yapmıştı. bu durumda N95 8GB'ın kamerasına dandik değil de iyi diyebilmek için hayatında hiç fotoğraf makinesi görmemiş olman lazım. Neyse kim neyin ne olduğunu biliyor muhattaba alınacak adam da var alınmayacakda... bu arada n82 kullanıcısı olarak söylüyorum. N95'ten İPhone'a geçenlerin hepsi memnun.. mms yok radyo yok ama adamlar alırken bunların farkında olarak alıyorlar cihazı




  • Şu yorumlara bakın:

    http://www.re-gamers.com/forum/genel-sohbet-konu-disi/4259-amannnn-sakin-kanmayin-2.html


    aradaki tireyi kaldırın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 31 Mart 2008; 17:17:40 >
  • muhattaba alınacak adam da var alınmayacakda...

    Beni mi kastediyorsunuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeBeto18


    quote:

    Orjinalden alıntı: c.alkan

    kamera gps dışında N95 8GB'ın hiçbir üstünlüğü yok. "YAWAŞŞ"

    bir de MMS, radyo gibi 1-2 gereksiz özellik. "sana gereksiz gelen başkasının ihtiyacı olabilir! genelleme yapma!!"

    sırf 5 mp lik dandik bi kamerası var diye "teknik açıdan N95 8GB" demen yanlış... "5MP dandik öyle mi? gıdıklama gülüyorum zaten"

    ayrıca YouTube sitesinde var olan istediğin videoyu sınırsız izleyebilmen de başka bir avantaj. "sadece 10.000 adet video ile sınırlı değil miydi yaw?"

    İPhone'a Java ve Safari flash gelicek ve İPhone internet konusunda en iyi PDA'ları bile sinek gibi ezecek! "cekler caklarla iş olmaz, yapılsın o zaman tartışalım"

    İPhone sürekli geliştirilmeye açık bir cihaz... "daha geliştilecek çok şeyi var.. telefon tekrar yaratıldı ayakları yapmayın"

    İPhone'un pili değiştirilebiliyor fakat kendin değiştiremiyorsun Apple Shoplara gitmen lazım! "bedava değiştiriolar dimi?"

    İPhone eşi benzeri olmayan çok farklı bir cihaz. diğerleri sade ve sadece 2 gün sonra çoluk çocuk eline düşecek olan sıradan bir telefon!!! "bizim mahalledeki bebelerin ellerinde bolca var iPhone"

    1) N95 8 GB kullandığın için savunmanı haksız bulmadım.
    2) Youtube 10.000 desteği diye bir şey yok tamamen sınırsız
    3) 5 mp kamerası en ucuz en adi 100-150 YTL'lik eski bir samsung fotoğraf makinesinin yanına bile yaklaşamadı. Revolver hocamız kıyaslamasını yapmıştı. bu durumda N95 8GB'ın kamerasına dandik değil de iyi diyebilmek için hayatında hiç fotoğraf makinesi görmemiş olman lazım. Neyse kim neyin ne olduğunu biliyor muhattaba alınacak adam da var alınmayacakda... bu arada n82 kullanıcısı olarak söylüyorum. N95'ten İPhone'a geçenlerin hepsi memnun.. mms yok radyo yok ama adamlar alırken bunların farkında olarak alıyorlar cihazı

    ben şu anda E65 kullanıcısıyım N95 8GB alıcam inşallah.. istediğim fiyatta bulamıyorum...

    o yüzden sahip olmadığım telefonun savunmasını yapıyorum diyemeyiz... cep telefonuyla fotoğraf makinası karşılaştırılmaz o yüzden adi foto makina lafını kâle almıyorum! 1'i 5 görenler ne yazık ki iPhone alıyorlar.. lafımın arkasındayım.. N95 8GB'dan iPhone geçenlerden şüphe ederim..




  • yarası olan kocunur
    bu arada İPhone'da istediğimiz sesi zil sesi yapabiliyoruz bunu da ekleyeyim aksi bilinmesin. MMS alıp gönderen biri var ama hangi yazılımla oluyor bilmiyorum araştırmak lazım.

    imzasında N95 8GB resimleri olan arkadaş adın her neyse... en iyisi sen N95 le mutlu ol ben İPhone... ne N95 bana hitap eden bir telefon nede İPhone sana.... bitsin tartışma çünkü ikiside çok çok farklı sınıflarda telefonlar. ben sadece önermemi yaptım. N95 kullanmış N82 kullanan (şuanda) biri olarak İPhone derim. bende sizin gibi İPhone karşıtı biriydim hatta imzamı tıklarsan ilkm sayfadaki mesajlarımdan anlarsın. ama İPhone için çıkan yüzlerce müthiş yazılımlar onu git gide mükemmelleştiriyor. Youtube tamamen sınırsız, video kaydı özelliği eklen(miş) (Knight söylemişti), MMS, çoklu SMS için yazılımlar çıkmış, i-tunes ile mp3 sesleri zil ses olabiliyor, internette iken flash gerektirecek birçok video sitesi sorunsuzca seyredilebiliyor, youtube videoları indirilkebiliyor....... ve daha çok fazla gelişti İPhone ve eline aldığında emin ol ki sen de gerçeklerin farkına varırsın ve benim gibi düşünür N95 8GB'tan nefret bile edebilirsin. 5 dakka kullanman yeterli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 31 Mart 2008; 17:29:03 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeBeto18

    yarası olan kocunur
    bu arada İPhone'da istediğimiz sesi zil sesi yapabiliyoruz bunu da ekleyeyim aksi bilinmesin. MMS alıp gönderen biri var ama hangi yazılımla oluyor bilmiyorum araştırmak lazım.

    iPhone'da her şeyi extra yazılımla yapıyorsun...
  • kesinlikle n95 8gb hem ikinci el satışı hem özellikleri ile iphone eline su dökemez bence
  • Iphone' a installer yüklüyorsun, nokia' nın hayalinde görmediği programları yükleme şansın oluyor.
    -Gps desteği var.
    -Oyun da var, (lazım sanki.. yok lazımsa tetris yollayabilirim heycanlı arkadaşlarıma)
    -Wireless' i bulduğunuz yerde Iphone ile rahatça internet ortamında gezinebiliyorsunuz. Dokunmatik aryüzü açık ara en kullanışlı telefon. N95' te internet sitelerinde gezinmek bir işkence. Pratiklik yok.
    -YouTube - 10.000 sınırlaması hayal ürününden ibaret.
    -Messenger desteği var.
    -Cihazınızda bulunan mp3' leri de sorunsuzca zil sesi olarak kullanabilirsiniz.
    Burada lafı uzatmaya gerek yok. I-Phone pratiklik bakımından N95' ten çok daha ileride bir cihaz. Büyük ve tatminkar ekranı sayesinde film izlemek ya da parmağınızla internette dolaşmak çok keyifli. Aradaki fark listelerde küçük görünebilir ancak elinize aldığınızda iki ürünün tamamen farklı olduğunu anlıyorsunuz.
    N95' in üstün tek tarafı kamerası. Ama telefon kameralarının fotoğraf makinalarının kabiliyetine erişemediğini biliyorken, bir telefonu fotoğraf makinası olarak kullanmaya çalışmak saçma. Bana göre tabii..
    İki ürünü de tercih edenler - edecekler vardır.
    Kullanım önceliklerine göre değişir.
    Ancak Nokia' nın 88 serisi dışında (luna da dahil tabii) hiçbir telefonunu alıncak ürünler olarak görmüyorum. Kişisel fikrim, kimse karışmaya kalkmasın.
    Ayrıca alıntı yapıp cevap yazacaksanız adam gibi yazın.
    Ne demek lan "yawaşş" ?
    Türkçe yazın ve saygılı konuşun.




  • BEN IPHONE GÖRDÜĞÜM KADAR N95 8GB GÖRMEDİM.ORTALIK MALI OLDU TR YE GELDİ GELELİ IPHONE..


     ..::: iPHONE & N95 8GB :::..
  • iphone 1 numara bence Ben 5310 kullanıyorum o ayrı.. Ama türkiyede yasal satışı olduğu anda i phone alıcam.. İstemiyorum yurt dışından getirtmek.. sorun çıkartabiliyor.. sevgilerr...
  • Tartışmasız N95 8 GB
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.