Şimdi Ara

Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
9
Favori
23.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları

    Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları

    Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları

    Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları

    Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları

    Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları

    Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları


    Iphone iPhone 4 16GB Siyah
    Bulgaristan Vodafone SimLock vardır. Daha önce Gevey ile kullanılmıştır.
    Ancak gevey kaybedilince yenisini bulamadık.
    Telefonu sıfırlayınca da tekrar aktif edemedik.
    Apple icloud şifresi yoktur. Sadece Sim kilitlidir.
    Kenarında düşmeye bağlı koruma camında çatlat vardır.
    Ekran ve dokunmatik sorunsuz çalışmaktadır.
    Çalışmayan Aksamı Tuşu Yoktur
    Batarya Ortalama 1 Gün Gidiyor.
    Şarj Cihazı Data Kablosu Kutu ve Kulaklık Yoktur
    Fiyat 100TL

    Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları


    iPhone 4s Güç Düğmesi ve Yakınlık Sensörü Flex
    Fiyat 10TL

    Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları


    iPhone 4 4G Güç Düğmesi ve Yakınlık Sensörü Flex
    Fiyat 10TL

    Iphone / Ipod / Ipad / Mac Ürünleri ve Yedek Parçaları


    iPhone 4 Titresim Vibrasyon Motoru
    Fiyat 10TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centerland -- 1 Haziran 2019; 10:12:19 >







  • pm
  • PM
  • pm atacak olan vısor
  • Ankara'da nerde yeriniz elden alabiliyor muyuz?
  • Dışkapı Altındağ İller Bankası Kaymakamlığı Ptt Staj merkezi Karşısı FOTONET
    Yeni ziraat mah 655.sok 28/b

    Her ürün geldiğiniz zaman elimizde olmaya bilir kimin ne zaman gelip alacağı belli olmaz, gelmeden önce iletişime geçiniz.. Gsm numaram ilanda mevcut.
  • merhaba neo hybrid kılıflar orijinal değil sanırım? çünkü kendi sitesinde yaklaşık 60 lira
  • quote:

    Orijinalden alıntı: globalmemo

    merhaba neo hybrid kılıflar orijinal değil sanırım? çünkü kendi sitesinde yaklaşık 60 lira

    1.s sınıf muadildir. Kaliteli replikadır.
  • İphone 4s için SGP Neo Hybrid EX PC+TPU 2 in 1 Kılıf var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mat2000

    İphone 4s için SGP Neo Hybrid EX PC+TPU 2 in 1 Kılıf var mı?

    Maalesef
  • Ilan baltalamak hos bir davranis degil. Ama buraya biri Iphone 5 ilani koyup 700 lira yazsa ama sonra kaliteli muadil dese ? Yani neo hybrid birinci sinif muadil ne demek ? Taklit kelimesinin baska turlu soylenmesi degil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jujuuu

    Ilan baltalamak hos bir davranis degil. Ama buraya biri Iphone 5 ilani koyup 700 lira yazsa ama sonra kaliteli muadil dese ? Yani neo hybrid birinci sinif muadil ne demek ? Taklit kelimesinin baska turlu soylenmesi degil mi ?

    Iphone 5 taklidi replikası muadili ile kılıfın replikası muadili yada taklidini nasıl aynı kefeye koruyorsunuz anlamış değilim..

    Telefonda 100 çeşit bileşen teknik özellikle var muadili yada taklidin de sadece görünüm olarak aynısı, içeriği aynı olan zaten iphone 5 olur

    Kılıf 2 parçadan oluşan bir polimer den oluşuyor bunun replikası taklidi benzer polimerden oluşuyor biri 100 kerede çiziliyor ise diğeri 50 kerede çiziliyor biri esneklik katsayısı 10 ise diğeri 5 ancak görünümleri aynı.
    Burada bahsedilen kılıf telefon değil. Bileşeni yok elektronik aksamı yok. Telefon kılıfının temel amacı korumaktır. Sonra görünüm gelir. Hoş Görünüm korumanın önüne geçmiştir. O ayrı mesele. Neo 75-90tl arasında koruyor ve görünümü güzel. Replikası 25-30tl koruyor ve görüntüsü aynı neo gibi güzel.. İki kılıfta ömrünü tamamlamadan önce sırf zevkten değiştiriliyor. Çünkü insanlar sıkılıyor kılıftan başka rengi başka biçimini alıyor. Dolayısı ile 75-90tl vermek isteyen buyursun versin. Repkilası muadili yada çakması ne derseniz diyin orijinalinden farkı sizin zaten hiç zaman kullanmayacağınız süre zarfında belli olur. Biri 5 sene giderse diğer -10 sene gider. Kılıfı bırakın telefonu 2 den fazla kullanan yok. Ben neonun 10 farklı replikasını gördüm ancak aldıklarım orijinaline en yakın olan versiyon 4$ satılan tipleri değildir.




  • Ayni kefeye koymasam da mutlaka cakma urun ile gercegi arasinda fark olur (belki de cakma gerceginden iyidir ,onyargili degilim ama fark mutlaka olur ). Ornegin ben bumper aldim orjinaldi ,turkiyedeki taklitlerinden cok daha erken kullanilmaz hale geldi, taklitleri tas gibiydi diye sevinmistim

    ama erkenden parcalanan bumper telefonun kenar kisimlarinda zerre cizik leke birakmamisken, o tas gibi olduguna sevindigim cakma bumperlar yandaki metali cok kisa surede eski suratli yapti.

    kisacasi bir urunun orjinalini piyasanin altinda bir ucretle getirip sunmak sicak firsattir ancak onun taklidi (sen muadil diyosun) bir urunu taklid oldugunu belirterek de olsa ayni isimle sunmak bana cok sicak gelmiyor.

    iphone larin en nazik yeri on ya da arkasi degil kenardaki o kufur ettigimin metali, bu yuzden bu tip bumper mantigindaki kiliflarin da orjinalligi onemsizdir denmesini pek mantikli bulmadim

    son olarak forumlar bu tip satislar icin pozitif kaldiractir ,ama herkese acik ,yoruma da aciktir. dolayisiyla ben "senin urununu" kotulemiyorum , ama genel olarak taklit aynisidir farki yok demene de katilmiyorum

    ozellikle de telefonla direk temas halinde olacak bir kenar kilifi acisindan.




  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Yoruma engel olmak istesem şikayet ederim. Yorum zaten serbest. Ürünler aynı demedim dikkatli okuyalım. Orijnal neo hangi kalıp kullanıyorsa bu adamlarda aynı kalıbı kullanıyorlar siz neden bu kadar çabuk taklitleri çıkıyor diye bir düşündünüz mü? İşin işleyişibi bilmiyor olabilirsiniz ancak üretim hep aynı profil aynı bant sadece malzeme kalitesi değişiyor. Neo kılıf ne kadar örtüyorsa kenarları bu o kadar örtüyor çünkü kalıpları aynı.. Neo başlığın gelip bumper kılıf yorumu yapmak ayrıca anlamsız bende bu vardı kötü çıktı replikaların hepsi kötüdür bu mantık hatalı ürünü görmeden yorum yapmak ön yargıdır. Ayrıca bumper çerçevedir sadece bu hem kılıf hem çerçevedir. Oy yüzden korumama olasılığı yoktur. Ekran hariç tüm bölgeleri kapatır.
  • Bir de sunu merak ederim. Sirkeci Dogubankta da ayni sorunu yasadim. Bu urunler replika, muadil ismi neyse .. Peki neden bunun orjinallerini uygun fiyata temin edecek bir yontem kimse olusturmuyor. Mesela topluca bir parti neo hybrid siparis edip elde ettigin fiyat avantajinin bir kismini yansitsan foruma, oraya buraya neresi olursa

    Sanirim o urun 70 lira. Sahsen anlam veremiyorum 70 yerine 55 desen ve orjinal olsa daha iyi degil mi ?

    Bundan sonra yazacaklarim sana karsi degil ama genel ve ozellikle Dogubank ziyaretim sonrasi sekillenen bir dusunce.

    Bu soruyu orada da sordum ,etrafta bir ton , abartmiyorum bir ton luzumsuz renkli 5 liralik urunler var. Bana verdigi cevap "senin sorduklarin gitmiyor ki" .. Gerekceye bak . Sen bulundur ,giderse gider, 50 tane 5 liralik urun elinde kalacagina kaliteli ve her daim degerini koruyan urun bulundur.

    Herkesin tum derdi kendi cebi. Sen her kiliftan tek renk de olsa bulundur , o zaman bir dukkanda goldu , otekinde silveri ,zaten herkes aradigini bulur. Bizim dukkancilarda bu mantik olmadigi icin her daim aglayip siftah yapamiyoruz diyorlar.

    E yapamazsin o uyduruk 5 liralik urunlerle tabi




  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Cevaben

    Dogubak da bulunan personel verdiği cevap doğru

    Ürün satılmadığı sürece neden getirsin adam ticaret yapıyor elbetteki kar zarar dengesini kuracak. Sırf 1-2 kişi bir marka model kılıf istiyor diye bir konteyner mal getirmez mantıklı mı düşünün ithalat konusunda bilgi sahibi olursanız ne demek istediğimi anlarsanız sadece ürün fiyatı yok taşıma vergi gümrük bunlar ciddi masraflar işin içine girmeyince dışarı dan gazel okuması kolay oluyor. Sizin 5 tl dediğiniz ürünü siz almıyorsunuz ancak peynir ekmek gibi satılıyor. Ucuz malı herkes sever 70tl kılıf getirene kadar 10tl kılıf satıyor millet. Kalite arayan yada marka arayan kaç kişi var? hoş marka kılıf üreticilerde çok para istiyorlar oda bir gerçek 49$ kılıf satılıyor üretimi 10$ bile yok neden marka mantıklı mı? Daha öncede dedim aynı işi gören aynı tipteki replikası daha mantıklı çünkü çok sık değiştiriliyor. Orijinal illa almak isteyende fiyatını bakmadan alır kullanır onuda getiren var yok değil. Ürün liste fiyatı zaten 25$ dan başlıyor +kdv+gümrük+taşıma 100 adet getirmez ise 70tl satmaz zaten...




  • inan ki ben bu dusuncelerdeydim ,ama esnaf o 5-10 liralik kiliflarin gitmedigine agliyor zaten . bu muhabbet adamlarla ona karsin cikti ,yoksa urun olmayinca ayriliyorum dukkandan. ama surekli aglayinca ben de cevaben "abi kusura bakma bana kizma ama siz ne kalite ne musteri onemsiyosunuz, sadece senin icin soylemiyorum ,butun han ayni mantikta, kaliteli urun getirseniz hic degilse 10 gun 1 ay satilmasa eski suratli olmaz" diyorum.

    Hepsinde "haklisin da senin gibi dusunen kim var, isin ucu para" diyorlar. Bu yoruma da ancak gulunur. Sen once musteri kitleni kaliteli yapacaksin, yoksa internet magazalari ortaligi tabi siler supurur. bazen mustehak diyorum hallerine uzulsem de

    internete de b*k atmaktan geri kalmiyorlar , orada muhattap bulamazmisim, ne urun oldugu belli degilmis. E kardesim sen istedigim urunu bulundurmuyorsun ,onu ne yapicaz ?

    haksiz miyim

    ayrica o dukkanlarin cogunda trilyonluk mal var . telefonlar girla. onun 10 tane sgp orjinal kilifa verecegi total para bir halt degil . anlasirsin han olarak bir tedarikciyle , dedigin gibi 1000 adet getirir ,10 ar tane dagitir.

    ama vizyon yok . parada degil yani olay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 27 Aralık 2013; 12:56:10 >




  • centerland kullanıcısına yanıt
    Spigen kiliflar kac mm?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sarılı resmin arkası yine görünür sekilde olup çerçevesi kırmızı olanı var mı
  • Maalesef
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.