Şimdi Ara

iPhone - iPad - iPhone şarj sorunu - çözüldü! Battery Doctor'ın katkılarıyla! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
23.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu uygulamayı deneyerek şarjımı 1 saat daha kullanılabilir hâle getirdim. Kısaca faydasını gördüm. İlk denememdi, şimdi cihazı tekrar şarj ediyorum ve aynı işlemleri tekrar yapacağım.
  • İlgili programı 2 gündür kullanıyorum.

    Şuan ilkkez full şarjı bitirdim 4S'imin kendiliğinden %0'da kapandı şarja taktım tel açılınca hemen programı açtım şarj başladı şuan 2.aşamanın ortasındayım bakalım ne olacak yarın genel şarj performans süremi paylaşacağım sizlerle.
  • Isin az ve oz sirrini acikliyorum

    Sarji gece yatana kadar kullanin bitti biticek diyince sarja takin ve uyuyun sabaha kadar dolsun acimayin bakin bakalim sarj nekadar gidiyo simdi gun icinde

    Not: orj sarj yoksa hic ugrasmayin
    En kisa zamanda 100 liraniza kiyin telefonunuza aci cektirmeyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende şöyle sorun yaşıyorum, telefon kapanıyor şarj bitti diye bakıyorum acmaya calıstıgımda sarj doldurun simgesi cıkıyor takıyorum sarja telefon hemen acılıyor ve %50 den %59 lardan şarj etmeye devam ediyor. bende kalibre etmek için çıkarıyorum şarjdan %0 a kadar kullanıyorum sarj olmasına ragmen bazen böyle birşey yapıyor sizce sorun batarya ömrünümü mü bitirmiş yoksa düzensiz sarj ettim cok o yüzden midir?
  • %1 e inmesi şart mı ?telefon jb lide kapanmaması lazım :)
  • Bence de her gün aksama kadar kullanıp sarj %20lerin altina düstügü zaman gece orjinal sarj aleti ile sabaha kadar sarja bırakın çok faydası oluyor ayrıca bu trickle mirikıl olayını da ayda bir yapmak gerek diye belirtmişler hergün yapmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megadethci kullanıcısına yanıt
    Trickle amacı zaten telefon %80e kadar hızlı şarj modunda %100 oluyor ancak tam olarak depolama yapmıyor, trickle yaparsan eğer %100 kapasiteyi tam anlamıyla dolduruyor. Sen kendi dediğin ile çelişiyorsun nedeni ise sabaha kadar şarjda bırakın faydası var diyorsun, sonra trickle ayda 1 yapılır diyorsun. Sen programı kullanmasan da he rgün sabaha kadar şarja bırakmayla her gün trickle muhabbetini zaten yapıyorsun.

    Genelde şarj olurken programda yeşil renk yuvarlak olurdu ben fiş gibi bir simge vardı ona bastım ve bu neon maviye döndü farkı ne acaba ? Yeşil ya da mavi olması neyi ifade ediyor.
  • İşe yarıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.