Şimdi Ara

iPhone ile güzel fotograf çekebilmek için püf noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir kaç gün önce iPhone 4s sahibi oldum telefondan çok memnunum ama sanki kamerası beni çok tatmin etmedi, internette bu iphone 4s ile çekilmiş fotograf şeklinde gördüğüm fotograflar gerçekten çok uzak gibi geliyor şimdi bana, özetle iphone ile daha net daha güzel fotograflar çekebilmek için neler yapabilirim, bununla ilgili apple store dan indirebileceğim bir uygulama var mı? bir diğer sorumda telefonda kamera ayarlarıyla ilgili pek bir şey bulamadım her resimi 8 mp çekmek zorundamıyım bunu düşürme şansım var mı? bu konudan alakasız başka bir sorum daha olacak iphone'dan önce ipod touch kullanıcısydım touch'a indirdiğim bir çok ücretli uygulama var aynı uygulamarı iphone'a indirirsem yeniden ücret ödermiyim?



  • iPhone'da kamera ayarlari bulunmamakta. Isigi iyi ayarladigin surece her makinayla guzel pozlar yakalayabilirsin.
    Camera+ Appstore'daki bence en guzel kamera uygulamasidir.
    Daha once satin aldigin uygulamalari tekrar indirirken herhangi bir ucret odemezsin. Satin al dedikten sonra, sifreni girdiginde sana bir uyari verir. Daha once bu uygulamayi aldiysaniz ucret kesilmez gibi bisey. Tamam dersin ve indirir. Yinede en garantisi satin aldigin uygulamalari itunes uzerinden tekrar indirip veyahut zaten indirilmisse iPhone uzerine surukle ve birak, yuklenir.
  • teşekkürler :)
  • Işığı arkana al öncelikle daha sonrasında telefonda ki odak sabitleyicileri kullan netlemek istediğin nesne neyse ae af kilidini kullan cok daha iyi çekiyor. Bunu yapmak için netlemek istediğin objeye tıkla basili tut bir kac saniye yeter.
    Ayrıca HDR cekim modunu da kullanabilirsin güzel çekimler yapmana yarar. Fotolara efekt vermek ve duzenlemek içinse camera+ luminance iPhoto pixlromatic snapseed programlarını tercih edebilirsin cektikce kullanmaya alışirsin cok sağlam bir kamerası var iPhone 4s-in
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.