Şimdi Ara

iphone bilgisayarımda gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
33.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iphone 4 mü ios 4.0 ile kullanıyorum.Telefonum jb li ve unlock.Telefonu ne zaman bilgisayara bağlasam önceden yeni bir aygıt bağlandı der ve otomatik kullan çıkardı içindeki resim ve videoları görebilmem için ama artık iphonu bağladığım zaman bilgisayarıma girdiğimde iphone orda gözükmüyor.itunes ile sorunsuz bir şekilde veri alış verişi yapabiliyorum ve şarj edebiliyorum kablomla ama görüntü aygıtı olarak bilgisayarımda göremiyorum.



  • Aynısı benim de başıma geldi 1 saat kadar önce...Hala da öyle...Çözemedim
  • Ben çözümü buldum. Tüm fotoları silmiştim o yüzden görmüyormuş...Bir tane resim çekin. Kabloyu çıkar, tak yapın...Düzeliyor...Yani zaten amaç fotoları aktarmak olduğundan foto olmayınca gerek duymuyor demek alet :)
  • onu bende denedim fakat şuan 8 tane foto ve 2 tane video var içinde genede ulaşamıyorum iFunBox ile görüyorum fotoları ama bilgisayarım daki iphone hala yok
  • aynı problem bendede var ama çözmedim halen.. şirketteki diğer pc lerde bilgisyarımda iphone görünüyor ama benim kendi pc de görünmüyor ilginç olan daha önce görünüyordu ve resimleri videolarımı alabiliyordum.. itunes ile ilgili sııntı yok sync ediyorum herşey yapıyorum sadece bilgisayarım da iphone yok ve resimlerimi alamıyorum içinden (telefonda bir dünya resim var)

    iphone 4 vodafone.
  • evet arkadaslar aynı sorun bende de var pc ye bagladıgımda iphoneyi ses geliyo ancak bilgisayarım kısmında iphone gözükmüyor ben yazılımsal kaynaklı oldugunu düsünüyorum çünkü bu son iki ay içerisinde bu olay cogalmıs inş virüs gibi meret bişey degildir. acaba restore yapıp tekrar deneyen oldu mu düzelir mi acaba bu sorun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: similes

    aynı problem bendede var ama çözmedim halen.. şirketteki diğer pc lerde bilgisyarımda iphone görünüyor ama benim kendi pc de görünmüyor ilginç olan daha önce görünüyordu ve resimleri videolarımı alabiliyordum.. itunes ile ilgili sııntı yok sync ediyorum herşey yapıyorum sadece bilgisayarım da iphone yok ve resimlerimi alamıyorum içinden (telefonda bir dünya resim var)

    iphone 4 vodafone.

    bilgisayardan kaynaklı o sorun.laptopumda bende göremiyorum masaüstüne bağlayınca gözüküyor.format yolu gözüktü
  • Arkadaşlar bende LG Cookie var aynı sizinki gibi sorun yaşıyorum.USB kablosu ile takıyorum PC Suit'den görüyor ama Bilgisayarım bölümünde simgesi falan hiç bir şeyi gelmiyor :S Neyden kaynaklanıyor bu olay?
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm.

    Ayarlar kısmından Bağlantıya tıkladım sonra Usb bağlantı moduna tıkladım orda Pc Suite yazıyordu onu USB disk olarak değiştirdim oldu.Eğer sizde de böyle bi ayar varsa yapmanızı tavsiye ederim,olacaktır ...
  • Arkadaşlar bu konuda bende madur oldum . Çözüm; denetim masası/aygıt yönetisici/evrensel veri yolununda
    iphone driver sürücüsünü kaldır diyon ( sil seçeneğini seçiyon ) ve sildikten sonra . iphone kablosunu tekrar çıkartıp takıyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.