Şimdi Ara

Iphone/AppStore ACIL YARDIM -Ödeme yönteminiz reddedildi. Lütfen başka ödeme yöntemi girin???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
104.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Apple ürünü kullanmaktayım ve daha önce böyle bir sorun ile hiç karşılaşmadım umarım sizin yardımınız ile sorunuma burada çözüm bulacağım.

    Kendime kısa bir süre önce Iphone 4 aldım ve evde Ipad var fakat Ipad'de kullanılan hesap bana ait olmadığı için kendime yeni bir hesap açtım ve 10 gün boyunca bu açtığım yeni hesabı sorunsuz bir şekilde kullandım ta ki '' RetricaPro 2.0.1 '' uygulamasını indirene kadar. '' RetricaPro 2.0.1 '' uygulaması sorunsuz bir şekilde telefonuma indi fakat kredi kartım ödeme yapmadı bende bilgiler yanlıştır diye tekrar girdim fakat aynı sorunu yine yaşadım ilginç olan uygulamanın ücretli olup Iphone'a ödeme yapılmadan sorunsuz inmesi şimdi bu kredi kartı sorununu halledemediğim için ücretsiz bir uygulamayı indirmek istesem bile inmiyor güncellemeleri de yapamıyorum haliyle karşıma resimlerde eklediğim şeyler çıkıyor birde şöyle bir durum var eğer kredi kartım internet üzerinden alışverişe kapalı olsa Ipad'de kullanılan hesapta da aynı kredi kartı kullanılıyor ondada sorun yaşanırdı aynı gün içinde hatta kredi kartında mı sorun var limitimi aştı mı diye kontrol etmek için Ipad'de kullandığımız hesap üzerinden Ipad'e de Itunesdan şarkı indirdim ve orada bir sorun yaşanmadı şarkı indi kredi kartı bilgilerini Iphone'da kullandığım hesapta defalarca girdim fakat yanlış girmiyorum aynı bilgiler Ipad'de kullandığım hesapta da geçerli.Apple ile mail aracılığıyla iletişimim oldu bu konu hakkında fakat onlarda sorunun ne olduğunu anlayamamış.Bana yapmam için söyledikleri her şeyi daha önceden de denedim nafile... Anlayacağınız acil yardıma ihtiyacım var ve korktuğum şey bu uygulamanın parası ödenmediği için sorun yaşamam 3,59 TL uygulamanın ücreti sorun çıkartır mı ? Eğer kredi kartı sorununu çözemezsem AppStore/Itunes hediya kartı alıp kodu girersem borcumu ödeme şansım var mı ? Ayarlardan baktığım zaman ayrıca Ipad'de olan hesap ödeme bilgilerinde hiçbiri seçeneği var fakat Iphone'da kullandığım hesapta ayarlara baktığımda hiçbiri seçeneği çıkmıyor.

    Şimdiden teşekkürler.
     Iphone/AppStore ACIL YARDIM -Ödeme yönteminiz reddedildi. Lütfen başka ödeme yöntemi girin??????? Iphone/AppStore ACIL YARDIM -Ödeme yönteminiz reddedildi. Lütfen başka ödeme yöntemi girin??????? Iphone/AppStore ACIL YARDIM -Ödeme yönteminiz reddedildi. Lütfen başka ödeme yöntemi girin??????? Iphone/AppStore ACIL YARDIM -Ödeme yönteminiz reddedildi. Lütfen başka ödeme yöntemi girin???????







  • güncel... arkadaşlar öğrendiğim kadarı ile bu konuda app store yapılan alış verişin tutarını 2-3 gün sonra toplu halde çekiyormuş limit olmayınca çekemiyor ve böyle bir engel koyuyormuş ücretsizde olsa indirmeye izin vermiyor yani peki kredi kartında limit olunca o zaman çekiyor mu ? ve ayrıca bu engel nasıl kalkar ? bilgisi olan paylaşabilir mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan_1907 -- 25 Şubat 2014; 23:48:41 >
  • Geçerli bir kart girene kadar uygulama indiremez ve güncelleme yükleyemezsiniz. Ücretin çekildiğini mail adresinize makbuz gönderildiğinde anlayabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan aynı sorunu yaşıyorum nedeni nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tufan_1907

    güncel... arkadaşlar öğrendiğim kadarı ile bu konuda app store yapılan alış verişin tutarını 2-3 gün sonra toplu halde çekiyormuş limit olmayınca çekemiyor ve böyle bir engel koyuyormuş ücretsizde olsa indirmeye izin vermiyor yani peki kredi kartında limit olunca o zaman çekiyor mu ? ve ayrıca bu engel nasıl kalkar ? bilgisi olan paylaşabilir mi ?




    quote:

    Orijinalden alıntı: BERKKA35

    şuan aynı sorunu yaşıyorum nedeni nedir

    Aynı sorunu yaşadım. App Store sizden ücretli bir şey aldığınızda ücretini hemen kesmiyor birkaç uygulama daha yüklememizi bekliyor. :) Bu süre içinde kart limitimiz dolarsa, ya da banka kartıysa içinde para biterse tekrar bir şey almaya çalışınca böyle uyarı veriyor. Olay bundan ibaret. :)




  • Appstore dan 6-7 (son 1-2 ay)ucretsiz uygulama indirip sildim hicbir sey satin almadan ve bugun bi uygulamayi satin almak istedigimde bu sorunla karsilastim. Tahsil edilmeme sorunu oldugunu sanmiyorum bise satin almadim limit problemi de yok neden boyle oldu durup dururken anlamak imkansiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk itunes e ilk kart kaydi yapmak istedigimde bu sorunla karsilastim apple destekle gorustum sorunu tam anlamiyla cozemediler ancak bankayla gorustugumde kredi kartimin yurt disi harcamalara kapali oldugunu soylediler actirdim ve sonrasinda odeme bilgilerimi girdim kabul edildi. Anlayacaginiz sorunumu cozdum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu satılan AppStore kartları var ya D&r da falan, onlardan deneseniz ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sanal kart girmiştim limiti 1 kuruştu, bu hatayı verdi. Sonra sanal kartın limitini 10 TL yapınca düzeldi, tebrikler diyerek işlemi onayladı.
  • Sonradan baktım, kart limiti 10 TL den 8,98 TL ye düşmüş yani 1,02 TL çekmiş karttan.
    En az limit bugün itibariyle 1,02 TL arıyor yoksa bu hatayı veriyor.
  • Telefon ve posta yoluyla alisverisi garantide devre disi birakinca bu uyari veriyordu cozdum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.