Şimdi Ara

Iphone 7 vs Samsung S8 Hangisini Tercih Etmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba.
    3 yıldan fazla bir süredir Note 4 kullanıyorum. Yeni bir telefon alma ihtiyacı hissediyorum. Note 8'in çok pahalı olması beni S8'e yönlendiriyor. Fakat bir yandan da çevremden ıphone ile ilgili gelen yoğun baskı sonucu denemek için ıphone 7 almak aklımdan geçiyor. Fiyatları zaten hemen hemen çok yakın. Beni ıphone konusunda korkutan androide göre esnek olmaktan uzak olan yapısı. Tabi bunlar sadece duyduklarım. İos ile android arasında ne gibi farklar var iyi derecede bilmiyorum. Bu konuda özellikle hem android hem de ios tecrübesini yaşamış arkadaşlar aradaki farklar konusunda beni aydınlatırsa çok sevinirim. Ayrıca note 4 gibi büyük ekran bir telefondan ıphone 7 ye geçince ekran konusunda zorluk çeker miyim?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler



  • Hocam bende note4 kullandım. 1700 liraya vatanda indirimle almıştım ardından 2100 liraya piyasadan kalkmıştı. 1 sene kadar kullandıktan sonra sırf alan kişi 1300 lira verdiği için istemeyerek de olsa sattım ve gidip iphone 6s aldım. Aldığım ilk hafta anlamadım ne yaptığımı iphone kullanmanın verdiği bir rahatlık vardı sadece sosyal medya kulllanıyordum telefona alışıyordum. Ancak 1 ayı dolmadan daha nekadar büyük bir hata yaptığımı anladım. O kadar pişman oldum ki.. Note 4 gibi süper ötesi bir cihazı bir daha bulamayacağıma mı yanayım. İphone 6s ile youtube ve sosyal medya harıcınde hiç birşey yapamadığımamı yanayim bilemedim. Geçtiğimiz hafta iphone 6s i sony xz premium ile takaslayarak iphone batağından cıktım. Sana tavsiyem şudur. Note4 ünde her hangi bir sıkıntı yoksa kardeşim gel sen beni dinle o telefonu satma güzel kardeşim çok arayacaksın çok. Şuan note4 ümü sattığım için halen cok üzgünüm o kullanıma sahip bir telefonu suan bulamayacaksın. Bataryasını sıfırla eğer sarj sıkıntın varsa ve 1-2 sene daha devam et.
    Note4 halen benim gözümde şuan hepsinden iyidir. Ama olurda eğer yeni telefon almayı kafana koyduysan ve iphone alacaksan note4 deki rahatı unut internet te gezinmek bile can sıkıcı iphone da. Eğer samsung alacaksan da yeni modellerin çok hassas olduğunu bil çerçeveleri yok denecek kadar az ve olası bir düşmede yeni bir telefon parası kadar tamir ücreti tutacaktır. Tek emin olduğum şey ne yaparsan yap note 4 deki sağlamlığı ve kullanım rahatlığını istesende bulamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 7 Mart 2018; 9:2:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Note 4 çok ayrı bir dünya baska telefonda bulamazsin o rahatlığı.

    Iphone tatmin etmez bence seni o kadar yıl Note kullanicisisin.

    İlla yeni cihaz alacaksan en az Note Fe almalisin. Artik büyük ekrandan sıkıldıysanda S7-S8 olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 defa batarya değiştirdim. Zaten yeni telefon alınca da note4 ü satmayacağı. Baktım sıkıntı oluyor geri dönerim :) Telefon hala akıcı, defalarca düşürdüm en ufak birşey yok. O konuda çok haklısınız, sağlam telefon. Büyük olması çok hoşuma giderek almıştım fakat şuan çok büyük geliyor. Aslında s8 dememin bir nedeni de o. Biraz daha ince ufak olsun istiyorum. S8 bugün sipariş vereceğim eğer baktım olmuyor dönerim yine telefonuma :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.