Şimdi Ara

iPhone 7 Plus hangi renk güzel görünüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
30.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gold almayı düşünüyordum kuzenime ama cidden mat siyah çok güzel ama şeffaf kılıf ile çok kötü görünüyor, mat full body alırım galiba, gold cidden o kadar mı kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğunluğun aksine nedense jetblack i sevemedim.Ama mat siyah olanı renk olarak en güzeli bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 29 Ekim 2016; 23:48:21 >
  • Her bakışımda başka bir rengini sevdim, diğerinden tacı aldım, ne biçim işse. Ama sonunda ulaştığım sıralama şu oldu:

    1. Mat siyah ve altın renkleri : Mat siyah tertemiz ve güzel, her tarafı siyah, severim. Altın ise çok klas bir renk, daha çok şampanya bu. Çizilmez etmez, bi de herkeste siyah, benim de daha öncekiler hep siyah, sıktı artık. Altın alacağım sanırım. Bi tek ön yüzünün beyaz oluşu bana garip geliyor, güzel gelmiyor, keşke önyüzü siyah arkası şampanya olsaydı bu modelin. O ideal olurdu.

    Diğerlerini sıralayamıyorum, Gümüş rengi en alçakgönüllü ve göze çarpmayanı; dolayısıyla hepsinden daha kalite bir telefon. Ama gümüşünün tonu filan çok da sıkıcı yahu, ya da bana öyle geliyor. Roze altın olanın altınla alakası yok, metalik pembe gibi daha çok, bence bunun tonu da güzel, bir pembe için yani, ama bu renk bayan da olsam bana hitap etmezdi, metalik kırmızı olsa olur mesela ama bu renk şekerli gibi fazla sıcak gibi ne bileyim. Simsiyaha gelince (ki yanlış bu isim, jet black simsiyah demek değil, parlak siyah demek), bu ilk bakışta sıralamamın en üstündeysi, şimdi ise nereye koysam bilmiyorumn. Plastik iphone mu? Korkunç. Parmak izleri, korkunç. Yok mikro çizikler, makro çizikler vs, korkunç. Kap ile kullanmak zorunluluğu, bu yüzeyi, bu finish'i tercih etmenin ana fikrine direk aykırı bir durum. Şu anda listemin en alt sırasında galiba. Neyse, bunu almam yani. Ama ilk hali gibi kalabilecek olsa o zaman güzel tabii. Güzel de, benim için mat hep daha iyidir, nerdeyse herşeyde.

    Bence iphone şöyle modeller çıkarmalı: 1. Pirinç: çizik mizik sorunu olmaz, tam tersi, kapsız kullanılmalı ve olabildiğince çizik hasar almalı zira pirinci değerli yapan zaman içinde oluşan bu "patina"dır. Tüm sorunlar çözülür pirinç ile. 2. Bakır, bu da pirinç gibi ve bence daha güzel bir renk, bu çok iyi olurdu hakikaten. 3. Bronz, tunç vs renkler 4. Titanyum: hem bırak aliminyumu çelikten bile kat kat daha dayanıklı, hem de çok daha hafif, rengi de kalite bir koyu gri, çizilme, darbe, hasar sorunlarının çoğu hallolur bunda da.

    Ama bu malzemeler özellikleri dolayı muhtemelen olmuyordur, mesela titanyum radyo frekanslarını engeller, uçuk olmasa da daha pahalıdır ve sertliğinden dolayı işlemesi çok zordur...vs.

    Neyse, renk kişisel bir seçim, bence etrafınıza ve etrafın ne diyeceğine de takılmadan sevdiğiniz rengi seçin. Tabi,i telefonu kendinize değil etrafınız için alıyorsanız (genelde araba alırken yaptığımız gibi ) o zaman etrafınıza sorup alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 23 Kasım 2016; 10:11:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter15



    Benim kendimce sıralamam jetblack>black>silver>gold>rosegold



    Aynı sıralama benim içinde geçerli. Ama jet black açık ara en iyisi bence. Mesela size şöyle söyliyim; iphone 7 jet black olmayacaksa, iphone 7 almaya gerek bile yok bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 23 Kasım 2016; 21:10:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm renkleri canlı gördüm elimde tuttum. Kesinlikle 7 Plus a en çok yakışan renk Mat siyah. En uzak durman gereken renk ise Jet Black. Benim gördüğüm cihaz aveada teşhir cihazıydı açık şekilde herkes inceliyordu telefonun arkasında o kadar parmak izi kalıyor ki hiçbir güzelliği kalmamış. Ayrıca çok basit duruyor fotoğraflardaki gibi değil. Mat siyah almazsan da silver bana göre ikinci seçenek olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.