Şimdi Ara

IPHONE 7 Kamera hakkında sorum var lutfen yardimci olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Öncelikle yazacaklarımı lütfen ters anlamayınız. Objektif olarak değerlendirip cevap verirseniz sevinirim.
    Öncelikle iphone 4,5s,6s son olarak 7 kullanan biriyim. 6s den sonra 1 haftalığına değişiklik olsun diyerek galaxy s7 kullandım ama memnun kalmadım cihazdan kullanış olarak iphone kolaylığını bana vermedi ve ip7 aldım. Ama aklimda kalan tek birseyi oldu s7 nin oda kamerası. Bu gune kadar iphone ile resim cekmiyormusum dedirtti s7. Özellikle gece flaşlı cekimler muazzam kalitedeydi. Kullanım kolaylığını göz önüne alarak iphone 7 ye geçtim. Simdi 6 aylık bir bebeğimiz var ve onun guzel resimlerini cekmek istiyoruz fakat esim ip6s ben ip7 kullaniyorum ve cektigimiz ışık az olan resimler rezalet durumda iki cihazda da. İnceleme videolari yada yazilari okuyorum cektikleri resimler gayet guzel gorunuyor. Bizim cihazlarimizdami sıkıntı var yoksa ip7 gece cekimleri gercekten boyle kotumu icinden cikamadik. Teknoloji marketlerde kendi cihazimla s8 i yan yana koyuyorum s8 muazzam görüntü veriyor. Ciddi ciddi en azindan esime s8 almayi dusunuyorum resim cekmek icin. Lütfen bana yardim edermisiniz karanlik çekimlerde ne yapmaliyim? Goruntu cok kotu durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Karanlık ortamda resim çekecekseniz flaş ışığını kullanmayınız. Doğal veya yapay başka bir ışık kaynağı kullanınız. Odaklamayı ayarladıktan sonra çekiniz. Daha iyi bir sonuç elde edeceksiniz.IPHONE 7 Kamera hakkında sorum var lutfen yardimci olurmusunuz?IPHONE 7 Kamera hakkında sorum var lutfen yardimci olurmusunuz?IPHONE 7 Kamera hakkında sorum var lutfen yardimci olurmusunuz?




  • Tesekkurler. Fakat iki cihaz arasında loş ortamda çok fark oluyor kameranın yazılımıyla alakalı sanırım harici bir kamera yazılımı ile düzeltilebilir belkide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:


    Galaxy S8, Ana kamera dediğimiz arka kamera kısmında 12 Megapiksel bir sensör kullanıyor. Otofokus ve OIS desteği de sağlayan arka kamera, gayet başarılı duruyor. Bu arka kameranın diyafram açıklığı ise f/1.7 olarak göze çarpıyor.
    HDR desteği sunan ve 2K çözünürlükte 60fps çekim yapabilen Galaxy S8, ön kamera olarak f/1.7‘lik 8 megapiksellik bir kameraya sahip.

    iPhone 7 kamera anlamında önceki modellerine göre önemli iyileştirmelere sahip. Arkada bulanan ana kamera f/1.8 diyafram açıklığına sahip ve 12 Megapiksel. Ön kamera olarak 7 Megapiksellik 1080p’lik f/2.2 kamera barındırıyor.



    Bahsettiğiniz telefonlara ait kameraların özellikleri bunlar..

    Bebeğinizin fotoğrafları sizin için önemli ise, bunu telefonu değiştirerek çözmek bence çok anlamsız. Sonuçta her iki telefonda ne kadar canlı, ne kadar güzel çekerse çeksin neticede bir fotoğraf makinesi değil.
    Çocuğunuzun, ailenizin kaliteli fotoğraflarına sahip olup yıllar sonra bile bunlara bakmak, düzenlemek, hatta basmak istiyorsanız sizin için ilk aklıma gelen tavsiye alttaki olur..

    http://www.hepsiburada.com/sony-a6000-16-50mm-aynasiz-dijital-fotograf-makinesi-p-FT4TEKILCE6000LBAP


    Telefonunuzla anlık pozları yine çekin ama özel anlarda fotoğraf makinesinin yeri her zaman ayrıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 28 Ocak 2018; 14:13:28 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.