Şimdi Ara

İphone 7 Çalıntı İmei

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar geçen günlerde sahibinden üzerinden İphone 7 cihazını aldım 4-5 gün kullandıktan sonra cihaza çalıntıdır mesajı geldi aldığım kişiye ulaşamıyorum telefonlar kapalı btk'yı aradığımda bu telefonun çağrı merkezini arayarak kapatıldığı söyleniyor ve cihazın ilk sahibinin bilgilerini vermiyorlar benim merak ettiğim husus bu cihazı adam kapatmış mı yoksa savcılık kanalı ile mi kapattırmış e-devletten sorguladığımda sadece çalıntı imei diyor savcılık kanalı ile kapatılınca farklı bir şey mi yazıyor yoksa standart 'ÇALINTI İMEİ' mi yazıyor ?



  • Sahibinden sitesinde çok çakallıklar dönmekte. İyisi mi o sitenin elektronik alanına hiç bulaşmamak. Cihaz çalıntı olabilir. Cihazın sahibi de ilgili yere başvurup cihazın IMEI'sini kapattırmış olabilir. Aldığınız fiyat, muadillerine göre daha mı uygundu?
  • Halen soruma cevap alabilmiş değilim şuan bu telefon hukuki bir şekilde savcılık talimatı ile kapatıldığında e devlete girip imei sorguladığında detay mı yazar yoksa yine çalıntı imei mi yazar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.