Şimdi Ara

iPhone 6s'ten s7 edge'ye geçişim ve tekrar iPhone 6s e geri dönüşüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende uzun süre iostan sonra 1 senedir samsung s6 kullanıyorum ve şuan iosa geri dönüş yapsammı diye düşünceler başlamışken sizin yazınıza görünce hak verdim gerçekten.Androidin dosya alışverişi kısmında evet avantajı var daha rahat herşey , ama onun dışında samsung bir telefonu aldığınız an içinde binbir tane gereksiz yazılımla geliyor ve bunları bilmeyen biriyseniz bu programlar arkada şarjı sömürüyor , güncellemesi falanda cabası.Bende iphone 7 fiyatları açıklandıktan sonra duruma göre 6s - 6s plus - ucuz olursada iphone 7 ye geçeceğim gibi gözüküyor.
  • IOS tan sirf Touch Gestures yuzunden vazgecemem, dokunmatik algi ve tepkisi hicbirinde yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Vodafone'dan aldığım HTC ile akıllı telefon tecrübesini yaşamaya başladım. 1 sene içinde övüne övüne kullandıktan sonra Root vs vs kendimi aştım ve o zaman Galaxy S3 yeni çıkmıştı ama ben Galaxy S2 alarak yükselişe geçtim. Root vs konularına girdiğimde herkes S2 kullanmayı bırakıp S3'e geçmiş ve S2 ile ilgili bilgi kaynak yenilik bitmişti. Fazla dayanamadım ve 2 ay sonra çok düşük fiyata satabildim ve ilk kez iPhone 4S aldım. 3-4 günde cihazı çözdüm ve dünya varmış dedim. 4S - 5 - 5S - 6 ve 6 Plus kullandım. 6S'e geçmeye gerek görmedim ama her zaman S serisi daha performans odaklı ve S olmayan serideki hataları kapatma konusunda tercihim olduğundan şu an 7 almak veya 7S bekleme konusunda, 7 alan arkadaşların yorumlarını bekleyeceğim. Mesela 5'de soyulma varken 5S'de bu yok. 6 Plus'da bükülme sorunu olabilirken 6S'de yok. Bu yüzden 7 alanların yorumlarını, kullanımlarını ve haberleri takip etmek de bana tecrübe oldu. Diyeceğim şu ki ben S2 zamanında Android ve Samsung'u çözdüm ve daha yakınından geçmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Android cihazlar maalesef bloatware yazılım ile dolu bu işi Google anca apple kafasında çözebilir sisteme belli standartlar getirmelidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 7 alacaktım bende, ama son günlerde gündeme gelen batarya sorunlarından dolayı vazgeçtim samsungtan.Apple haricinde Samsung ta kullanıyorum.A7 ve J7 modeli var elimde.Çok memnunum.

    İphone 6'dan memnunum ama büyük ekran şart oldu benim için.İphone 7 alacaktım ama vazgeçtim.7s olabilir belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İYF İ kullanıcısına yanıt
    Samsung'un olayı imaj ve reklamasyon. O kadar para verilecek bir marka değil. Ayrıca zamanında Nokia'nın yaptığı gibi bir çok model çıkartıyor. Düşük seviye, orta seviye ve yüksek seviyelerde 3'er 5'er model çıkartıyor.
    Reklamlar sayesinde adroid tarafında SANki saDECe samsung varmış gibi duruyor. Dolayısıyla uzun süre iPhone kullanıp android tarafına geçmek isteyenler Samsung alıyorlar. iPhone kullananlar android tarafında PiAR yapmıyorlar. Mesela android tarafında RUNBO diye bir marka olduğundan haberin var mı? RUNBO markasını şu linkten gçrebilirsinhttp://en.runbo.net/product.php?cid=36 Benim tercihim RUNBO X6 olur.

    Android tarafında ben genelde HTC kullanıyorum. Gerek ses olsun gerek kamera olsun benim tercihlerimi karşılıyor. SADECE samsung markasına bakarak android işletim sistemine b.k atmayın.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.