Şimdi Ara

Iphone 6s Kırık ekran ve şarj soketı sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 6s in ekranını 5 ay önce kırmıştım ve 1 hafta önce de telefon şarj olurken bir anda şarj olmamaya başladı ve temazsızlık baş gösterdi. telefonu apple ile anlaşmalı kvk servisine gönderdim ve dedim ki ben 500 liralık ekran parasını ödeyeceğim ancak şarj soketinde problem var şarj olmuyor. Apple müşteri hizmetlerini aradım onlar da başka bir premium servise yönlendirdiler. Anlamadığım sacmalık kvk bana tümden değişim yani 1200 liralık bir değişim yolu gösterdi. Bu ne sacmalık anlamadım sarj soketini garanti kapsamından değiştiştirmeleri gerekiyor?



  • Cihazında hasar varsa tamir etmek yerine Swap yapmayı tercih ediyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ___MaSTeR___

    Merhaba arkadaşlar 6s in ekranını 5 ay önce kırmıştım ve 1 hafta önce de telefon şarj olurken bir anda şarj olmamaya başladı ve temazsızlık baş gösterdi. telefonu apple ile anlaşmalı kvk servisine gönderdim ve dedim ki ben 500 liralık ekran parasını ödeyeceğim ancak şarj soketinde problem var şarj olmuyor. Apple müşteri hizmetlerini aradım onlar da başka bir premium servise yönlendirdiler. Anlamadığım sacmalık kvk bana tümden değişim yani 1200 liralık bir değişim yolu gösterdi. Bu ne sacmalık anlamadım sarj soketini garanti kapsamından değiştiştirmeleri gerekiyor?

    Birincisi Cihaz çok sorunlu olduğu için değişim önerisi yapmış olabilirler uğraşma bunla yenisi al geç diye, ikincisi cihaz çok kötü durumdaysa çıkan bütün sorunları o düşmeye bağladıklarından tamiri ücretsiz üstlenmemişlerdir, senin yerinde olsam yeni cihazla değişim yaptırırdım çünkü ilerde başka problemlerin baş göstermeyeceğini bilemezsin.




  • Ekranı ücretli değiştir geldiyinde tekrardan şarj soketinde. Dolayı gönder
    Ücretsiz değişim olacaktı 3 sefer başıma geldi 2 sinde zorluda sadece ekran ücretini alıp dcihaz değişimi yapıldı 1 adet te akasyada ekran takıldı artı bilgisayarda değişim oldu 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.