Şimdi Ara

iPhone 6S ile ilgili iki sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 6s'imi alalı neredeyse bir yıl olacak. Kanada'dan geldi bu cihaz. Bir veya iki ay öncesine kadar bu söyleyeceğim sorunların ikisi de yoktu. İnternette araştırıyorum bayağıdır ama bir şey bulamadım bu konular hakkında.

    Şimdi şöyle bir sorun var. Telefonun hoparlörünün sesi bazen normal oluyor bazen de normalin altında oluyor. Yani bir telefonu elime alıyorum ses azalmış, ertesi gün tekrar alıyorum düzelmiş. Diğer sorun da 3D Touch'ın yavaşlaması. Belki bu normal bir şeydir bilemiyorum uzun bir süreden sonra yavaşlaması yani. Bazen ekrana sertçe bastırıyorum 1 sn hiçbir şey olmuyor sonra menü karşıma geliyor.

    Aslında Apple'a başvurmak geçti içimden ama şimdi Kanada'dan gelen bir cihazın garantisi burada geçerli olur mu? Bu arada cihaz Kanada'dan yine Apple'ın kendi mağazasından alındı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam benim bildigim canada dan alinan bir cihaz sadece amerika kitasinda garanti kapsaminda olur avrupadan alinan cihaz avrupada garanti olur seklinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leventtr L kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz de ufak bir yanlış var onu düzelteyim.

    Eğer model numarası Türkiye'de satışa sunulan A1688 (bir model daha olabilir tam emin değilim.) ise Apple Store'a götürebilirsiniz. Fakat arkadaşın dediği gibi farklı bir modelse Amerika kıtasında işlem görmek zorunda burada ilgilenmezler.
  • MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ve benim model numaram da A1688. Yani burada Apple'a gönderebilirim. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HastaLaVi2 H kullanıcısına yanıt
    Ne demek. A1688 olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız. Fakat Apple Store'lar kargo ile cihaz kabul etmiyor. Kvk gibi garanti sağlayan servislere gönderebilirsiniz cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.