Şimdi Ara

İphone 6s İçine 1 Damla Suyu almış yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleykum ! 17.05.2016 tarihinde aldığım iphone 6s 64 gb cihazımım 2 gün önce orta kısmına 1 damla bilemedin 2 damla su dökuldu.Dokulmeden 20 dk sonra telefon kapandı.Açmaya çalıştım Elma logosunda takıldı.dedim heralde sistemde sıkıntı var i tunes a bağlayıp açayım yine olmadı Sonunda Apple ın yetkili Servisine Göturdum.Serviste baktıkalrında içine su almış garanti dışıymış 1200 tl isteyip cihaz değişmi yapacaklarını söylediler.Ordan avea ya gittim orada genpa ile göruştuler 900 tl ye değişim yaparız dediler.Şimdi size sorum dışarda yaptırayımmı garanti etkilermi yoksa parasını ödeyip değişim yapayımmı.aMAN DIKKAT 1 DAMLA SU BİLE BOZUYOR TELEFONU .

    EDİT PİRİNCE YATIRDIM BEKLEMEDEYİM



  • 1 damla su bile telefonun anakartindaki lehimleri islevsiz hale getirebilir. Yani kullanci hatasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 dakkalık testlerde baya baya çalışarak çıkan telefon için 1 ya da 2 damla su döküldü bozuldu demek inandırıcı gelmesede gerçekten 1 damlayla böyle bir şey olduysa çok şanssızmışsınız. Akıllı telefonlar çıktığından beri yağmur altında da telefonla konuşurum öyle 1 damla ile bozulan telefon ilk defa duyuyorum.
  • 1200 TL vererek swap cihaz al.
  • Genpa nasıl daha ucuza değişim yapıyor?
    Garantiden gibi mi gösterecekler?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 tl verip değiştirmek en mantıklısı. Dışarda yaptırdığın bakalım düzen tutucakmı 2 ay sonra geri bozulursa bi anlamı kalmaz. Büyük talihsizlik gerçektende yıllar önce 4 ümü denize düşürmüştüm 3 sn kadar yüzmüştü tamamen denizin içine girerek. Çıkarıp kurutmuştum 2 yıldır babam kullanıyo taş gibi. Kıssadan hisse ne zaman nolucağı belli olmuyo 1 damla suyla bozuluyo demekde yanlış , bozulmuyo demekte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 27 Mayıs 2016; 21:40:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    Sen düz mantık mantık gitmişsin. Sıvı teması hassas bir noktaya gelir anında cihazı öldürebilir. Şans burada devreye girer işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kadar karaktersiz şirket azdır. Benim basımada geldi, telefon ahizesinde ses azaldı, yaz aylarında terlemekten kaynaklı sıvı teması deyıp garantı dısı bıraktı apple akasya cihazı. Terli iken bile iphone ile konusmayınfazla hemen sıvı teması dıyorlar.
  • Sıvı Teması almış cihaz arızalandıysa iflah olmaz, tamir ettirsende devamlı sorun çıkartır mutlaka değişim düşün bence ,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.