Şimdi Ara

Iphone 6s ekran değişimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Iphone 6s telefonunun zaten ekranı kırıktı ama dokunmatiği çalışıyordu, bir süre sonra dokunmatiği de gitti ayrıca renklerde falan da sıkıntı var yani komple ekran değişimi gerekiyor. Adana'da yaşıyorum ve güvendiğim hiç telefoncu yok, çok fazla telefonlarla uğraşan biri değilim ama tüm tecrübelerim olumsuz telefoncular hakkında. Elim biraz yatkındır ekranı kendim takmak istiyorum ama orijibal ekran nerede bulabilirim bilmiyorum.
    Gerçekten burası orijinal ekran satıyor diyebileceğiniz bir yer var mı?

    Ekran değişimi videolarına bakarken GSM İletişim videoları çıktı karşıma, şu an sitelerinde 170tl ye değişiyorlar ve orijinal olduğunu iddia ediyorlar, bu kurumla ilgili tecrübesi olan var mı ve 170tl ekran değişimi için uygun mudur?



  • Orijinal ekran bulamazsın. Ancak çıkma ekran bulursun ya da revize edilmiş ekran bulabilirsin. Revize ekran demek ön camı kırılmış falan orijinal bir ekranın ön camın değiştirilip lcd ekranın orijinal kalması demektir. Ya bozuk bir cihaz alacaksın onun ekranını kendi telefonuna takacaksın ve home butonunuda söküp aldığın ekrana takmalısın ki parmak izi okuyucu çalışsın ya da dediğim gibi telefonculardan revize ekran arayacaksın. Ayrıca o gsm iletişimden falan alma yan sanayi ekran satıyorlar ve takıyorlar. Ben bir videosunda gördüm çalışan orijinal ekranı sırf dış cam kırık diye boşuna ekranı komple değiştiriyorlardı halbuki dış cam değişip revize dediğim işlem yapılsaydı hem ekran orijinal kalırdı hemde daha az masraflı olurdu.
  • Cevap için teşekkürler, biraz daha araştırınca gsm, cepmarket gibi yerler zaten yan sanayi taktiklarini söylüyorlar. Yani 170tl yan sanayi 500tl orijinal ekran fiyatı aldım. Videolarindaki iddia kullandiklari yan sanayi malların kaliteli olduğu. Şu an 500tl gibi rakamlar veremem bu yan sanayi mallar 1 seneyi aşkın kullanim sağlayacaklarsa düşünebilirim. Bu kurumlari kullanan baya bi insan var sanırım acaba ortalama kullanim ömürleri ne kadar yaptiran birini bulsam güzel olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde Kadıköy iphone gözönünde ye sor derim orjinal zor ama geçmiş olsunhttp://www.kadikoyiphone.com/haberler.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 22 Aralık 2019; 22:47:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler tekrar rahatsız ediyorum sizi, yan sanayi ekrana bir türlü güvenemedim, fazla şarj götürüyor diye yorumlar gördüm , açıkçası zamanla telefonun ömrünü iyice kısaltacaklarından korkuyorum. Şu an çıkma ekran kovalıyorum ama biraz gezinirken %100 orijinal adı altında ' Servis Orijinali'' diye ekran değiştiren yerlere rastladım. Bu yan sanayiyi başka bir isimle kitleme şekli midir yoksa başka bi açıklaması var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raz3rs

    Cevaplarınız için teşekkürler tekrar rahatsız ediyorum sizi, yan sanayi ekrana bir türlü güvenemedim, fazla şarj götürüyor diye yorumlar gördüm , açıkçası zamanla telefonun ömrünü iyice kısaltacaklarından korkuyorum. Şu an çıkma ekran kovalıyorum ama biraz gezinirken %100 orijinal adı altında ' Servis Orijinali'' diye ekran değiştiren yerlere rastladım. Bu yan sanayiyi başka bir isimle kitleme şekli midir yoksa başka bi açıklaması var mı?
    Servis orijinali dedigi ust mesajda yazdigim gibi revize ekran olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

    Servis orijinali dedigi ust mesajda yazdigim gibi revize ekran olabilir.

    Alıntıları Göster
    Gidip kontrol etmek lazım yani. Acaba bu ekran flexsindeki apple logosu varsa orijinaldir muhabbeti doğru mu bu konuda bilginiz var mı?
  • Raz3rs kullanıcısına yanıt
    ya öyle diyorlarda bende pek emin değilim benim değişimden gelen 6s te ben baktım apple logosu yoktu flex kablolarında sadece ahizenin flex kablosunda apple logusu var.
  • Hocam zaten yan sanayi ekranda renk skalası bile bariz şekilde belli oluyor ne yaparsan yap aynı renk ve görüntü kalitesi olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.