Şimdi Ara

iPhone 6 update hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar.
    bu akşam elime geçen iphone 6'yı kurarken touch idden parmak izi tanımlama kısmında sıkıntı çıktı. internetten baktığımda update yapmam gerektiğini öğrendim ama telefondan update yaptığımda veryfing (onay) ekranından sonra güncellemede hata oluştu uyarısı geldi. buna da tekrar internetten baktığımda bilgisayardan yapınca düzeldiğini okudum ama 8.1.3'ü indirip bilgisayardan kurmaya çalışınca da yükleme hatası tekrar ortaya çıktı. şu an telefona geri yükleme yapıyorum bilgiler silindi yazılım tekrar yüklenecek ne olacak bilmiyorum. bilenler yardımcı olursa sevinirim.

    ekleme: aldığım hata kodu 53 ve şu an geri yükleme de aynı koddan başarısız oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 13 Şubat 2015; 1:25:35 >



  • Arkadaşlar cihazı Zorlu Center Apple Store'a götürdüm. Görevli bir kez de Macbook'ta denedi ama cihaz dfu dan çıkmadı, böyle olunca cihaz yenilendi. Zannedersem donanımsal bir sorun. Başınıza gelirse vakit kaybetmeden gitmenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sıkıntı bende de dün oldu. Telefon açılmıyor maalesef. Dediğiniz yere götürme fırsatı olmayanlar için alternatif var mıdır?
  • tecrübe ettiğim ve internette gördüğüm kadarıyla cihaz değişimi dışında bi çare yok. ama eğer denemediyseniz başka orijinal usb-ligthning kablolarla deneyin, hata kodunu da internete yazıp bir bakın belki bişeyler bulursunuz.
  • arkadaslar bende bu tarz arıza ya bugun denk geldim cok sinir edici bi soruna benziyo 50den fazla update yapmama ragmen hata kodu hep aynı ufak bi arastırma yaptım bu hatalar tamamen donanımsal oldunu öğrenince anakarta takılan donanımlardan ilk ön kamerayı değiştimde daha ilk kurulumda cihazım kuruldu olmayanlar tecrubeniz varsa sizde ilk kamerayı değiştirip deneyin insallh sizlerinde düzelirr herkese şimdiden kolay gelsin

    update yapmadan önce pc kopya wındows olmasın orjınal kurulu ve tüm güncellemelerin kurulu olmasına dikkat edin ituneste dahi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.