Şimdi Ara

iPhone 6 safir camla gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  iPhone 6 safir camla gelebilir



    Forbes'ta yer alan iddialara göre Apple ilk nesil iPhone'dan beri ekranlarında kullandığı Gorilla Glass'ın yerini lüks saatlerde de gördüğümüz çizilmeye ve kırılmaya daha dayanıklı safir cama bırakmaya hazırlanıyor. Hatta sitedeki ifadelere göre safir camların üretimi için Arizona'da yer alana GT Advanced firmasıyla anlaşmış durumda.

    Hali hazırda önceki iPhone'ların kamera lensinde ve iPhone 5s'in parmak izi sensörlü home butonunda kullanılan safir camın ekran başına $3 maliyeti olan Gorilla Glass'dan yaklaşık 3-4 kat pahalıya mal olacağı da belirtilmekte. Aynı zamanda Apple'ın söylentileri dolaşan iWatch'da da safir cam kullanacağı tahmin edilenler arasında.
    Anlaşmanın GT Advanced tarafına bakacak olursak Apple ile el sıkışması sonucu şirketin yılın ikinci yarısında 500-700 milyon dolarlık kazanç sağlayacağı analiz edilmekte.

    iPhone 6 için olası bir mayıs ayı lansmanı iddialarına karşılık olaraksa, GT Advanced'ın yeteri kadar safir ekranı o tarihe kadar üretemeyeceği ve iPhone 6 lansmanının eylül ayında yapılacağı düşünülmekte.







  • Tam ekran icin 30 dolar maliyeti olacagi yaziyordu baska bir haberde.. Apple milyonlarca iphone icin hammadde konusunda sorun yasayabilir bence, yani safir ekran cokta olasi gelmiyor acikcasi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin gelsin s5'i gömecek bu sefer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dolar fark biner en fazla bi dünya para veriyoz zaten etkilemz bizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.