Şimdi Ara

İphone 6 on kamera bozuk ve kasa acikligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Bir tanidikta iphone 6 var. Dusurmus zamaninda on kamerasi calismiyo ve ust tarafta biraz kasa acikligi var. Diger tum seyler tam anlamiyla calisiyo. Sizce ne kadara tamir olur ve ne kadar eder bu haliyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ön kamera için ahizenin ve yakınlık sensörünün olduğu flex komple değişecek.https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-6-on-kamera-sensor-filmi-flex-314672901 33 liraya parçası temin edilir.

    Asıl sorun açıklık olayı. Ekranda cam ile tam metalin birleşim yerine dikkat ederseniz 1 mm'den biraz az plastik bir çita var.https://i.ytimg.com/vi/tX4oWamQp6s/maxresdefault.jpg Şöyle resimde belli oluyor bu üst tarafıdır. Üst kısımdan kalkmasının sebebi yukarda ekranı sadece plastik tırnaklar kasaya geçip tutuyor. Altta da 2 tane vida vardır alttan da onlar tutuyor. Üstte o yüzden düşmedne kaynaklı bu tırnakları kırmışsa ekran üstte dışarı doğru atabilir.https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-6g-ekran-citasi-orjinal-309999439 Bahsettiğim çerçeve çita budur. Bu değişince büyük bir ihtimalde kasa da yamukluk yoksa sıfır gibi tam oturur.




  • Akasya avm icinde Apple yeri bar.kadikoyiphone.com yada burdan bilgi Al garantisi varmi yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.