Şimdi Ara

İphone 6 google maps-yandex navi konum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internetim 3g çekmekte iken konum kesin olarak belirlenemiyor bi 250m çapında daire içinde gösteriyor sabahtan beri aynı hatayı alıyorum herhangi bir sorunum olmadı 1 yıl boyunca ilk kez başıma geliyor nedeni ne olabilir acaba battery adında bi uygulama yüklemiştim umarım onlardan kaynaklanmıyordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iPhone konumunuzu birkaç farklı kaynakla saptar. Biri bağlı olduğunuz Wi-Fi ağı, biri cep telefonu ağınız ve bir diğeri GPS benzeri sistemler. Bağlı olduğunuz ağlar ile konum belirleme çok kesin sonuçlar vermez, daha çok bulunduğunuz mahalleyi veya ilçeyi bulur. Daha kesin konumlama için uydulardan yararlanmak gerekir. Telefonunuzun konum belirleme uygulamalarına düzgün bağlanması için uydunun görüş hattında olması gerekir. Eğer kapalı bir alandaysanız, uydudan konum belirlemenin de kesinliği azalır. Zannediyorum ki sizin de probleminiz kapalı bir alanda bulunmanızdan kaynaklanıyor. Telefonunuzu kapatıp açın ve binalardan uzakta bir yere götürüp tekrar deneyin. Eğer olmazsa restore yapmanız gerekebilir. Umarım sorununuz hallolur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormloader

    iPhone konumunuzu birkaç farklı kaynakla saptar. Biri bağlı olduğunuz Wi-Fi ağı, biri cep telefonu ağınız ve bir diğeri GPS benzeri sistemler. Bağlı olduğunuz ağlar ile konum belirleme çok kesin sonuçlar vermez, daha çok bulunduğunuz mahalleyi veya ilçeyi bulur. Daha kesin konumlama için uydulardan yararlanmak gerekir. Telefonunuzun konum belirleme uygulamalarına düzgün bağlanması için uydunun görüş hattında olması gerekir. Eğer kapalı bir alandaysanız, uydudan konum belirlemenin de kesinliği azalır. Zannediyorum ki sizin de probleminiz kapalı bir alanda bulunmanızdan kaynaklanıyor. Telefonunuzu kapatıp açın ve binalardan uzakta bir yere götürüp tekrar deneyin. Eğer olmazsa restore yapmanız gerekebilir. Umarım sorununuz hallolur.

    Teşekkürler deneyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.