Şimdi Ara

İPHONE 6 // GARANTİ SORUNLARI // MAVİ EKRAN HATASI (VİDEO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle çok uzun zamandir iphone kullanan biri olarak bu telefonumu satmak istedim fakat tuhaf tuhaf sorunlar çıkınca satıştan çektim telefonu.

    Öncelikle telefonumun modeli iphone 6 128 gb gold (A1549) modeli olarak kayda geçiyor.

    Ürünü yurtdışından (kuzey ırak) tan temin ettim gelirken pasaport kaydinida tamamladim kullanmaya başladim fakat son günlerde telefon tuhaf tuhaf hatalar vermeye başladi.

    Bunun için apple zorlu centeri aradim imei den baktiğimda garantimin olduğunu gördüm sonra arkadaşlara imei yi verince biz a1459 modeline bakamiyoruz gibi tuhaf bir cevap verdiler bilakis apple amerika ile chatten görüştüm onlarda topu yine türkiyedeki merkeze atti malesef öylece telefonum bozuk ve garantiye kimse dahil etmiyor.

    Ürün genel olarak çalışıyor fakat telefona yük bindirince misal mortal kombat 'u oynayinca telefon bir kaç dakikadan sonra mavi ekran hatasi veriyor ve soğumadan kendine gelmiyor.

    Bu sorun için ne yapilabilir son çare olarak tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum bir umut sonuçta apple uluslararasi garanti mevzusundan övünüyor.(bu arada neden kuzey ırağa geri gitmedin demeyin malesef artık pek huzurlu bir yer değil).

    Sizce tüketici haklarından sonuç alır mıyım veya bu mavi ekranin çözümü var midir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZemberekKuşu -- 12 Eylül 2015; 17:22:54 >







  • Hocam cihaz amerika menşei mi gözüküyor? Hangi ülkeden alınmış gözüküyor? Türkiye Apple store amerikan cihazlarına destek vermiyor diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun maalesef ülkemizde ki apple store amerika cihazlarına destek vermiyor. Bu konu da uzun uzun tartıştığım kişiler bile oldu. Resmi apple store açıldığından beri aynı şekilde hiç bir değişiklik olmadı. Ben bir kaç yerde okumuştum; iphone 6 128 gb lik cihazlarda böyle bir sorun olduğunu sanırım tek yol Türkiye dışında aldığınız yerden veya avrupa ülkelerinde ki apple store larda şansınızı denemek. Geçmiş olsun..
  • @Legendary! hocam yurtdışı için şuan çıkma imkanim yok, bu telefon için amerikaya bilet arasam telefonun iki kati masraf çıkıyor apple dan görüştüğüm kimse kalmadi hatta tim cook maillerini okuyor dediler ona bile mail yazdim ama yok malesef bu şekilde cihazi saticam artık umarim alan olur apple in yeni bir tuhafliğinida görmüş oldum.

    @654three2 sanirim amerika menşeili hocam çünkü bu model amerika ve kanadaya özel üretilen bir modelmiş bu mavi ekranin çözümüde sanirim sistem entegresi değişiminden geçiyor ki o entegre değişimi imkansiz gibi birşeymiş , öylece kaldi elimde telefon.
  • Hocam avrupada ki bazı ülkelerden destek alabiliyorsunuz. Oralara giden tanıdık es Dost bulursaniz o şekilde bir çözüm bulabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini arayıp ben bu cihazı nereye en yakın gösterebilirim derseniz bilgi alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece amerika ve kanada değişim yapiyormuş hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.