Şimdi Ara

Iphone 6 ekran oynama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba

    Cuma gunu pupa mersinden 64gb silver iphone 6 aldim.

    Yanliz ekranda ses acma kapama tusunun oldugu hizada oynama vardi ekrana hafifce bastirsaniz bile hissedebiliyorsunuz.

    Degisim icin pupa merkezine gonderdiler cihazi orda bakmalari gerekiyormus bugun yarin belli olur akibeti. Magazada stok yoktu o yuzden cok bastirmadim hemen burda degistirin diye.

    Bilginiz olsun belki sizdede olabilir ve farketmemis olabilirsiniz.



  • silikonlayıp geri verirler ..keske degisim isteseydiniz..
  • degisim istedim zaten kesinlikle tamiri kabul etmedigimide belirttim.Teslim formundada da bire bir degisim istedigim yaziyor hic bir sekilde tamir islemi yapamazlar benim rizam olmadan.

    Ekstradan apple i aradim ve onlarda kesinlikle tamiri kabul etmeyin degisim yaptirin dediler ozellikle pupadan aldigimi soyledim. bir dk bekletip pupanin durumu hakkinda bilgi aldi ve gene 14 gun icinde isterseniz direk iade de edebilirsiniz dedi ve kesinlikle degistirmeleri gerek dedi zaten yok degistirmiyoruz derlerse iade surem var o yuzden problem olacagini sanmiyorum .

    Bugun teknik servislede konustum telefon ellerine daha ulasmamis ama ulasinca hemen bakicaz. baktiktan sonra magazayi arar ordan yenisini verebilirler dedi eleman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunbah

    silikonlayıp geri verirler ..keske degisim isteseydiniz..

    Adam zaten değişim demiş.
  • Aynı sorundan değişime gönderdim sıfır gelen cihazdada aynısı mevcut şimdi ne yapmamı önerirsiniz biraz kullanıp tekrar göndereyim diye düşünüyorum ilerleyen Zaman'larda, bi sorun çıkarmazlar umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smalkusoglu

    Aynı sorundan değişime gönderdim sıfır gelen cihazdada aynısı mevcut şimdi ne yapmamı önerirsiniz biraz kullanıp tekrar göndereyim diye düşünüyorum ilerleyen Zaman'larda, bi sorun çıkarmazlar umarım

    Malesef 6s öncesi tüm iphonelarda bu sorun var isterseniz yüz tane değiştirin yine aynı çıkacak. Bence biraz daha üzerine para koyup 6s alın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smalkusoglu S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş haklı. Şahsen ben 4 kere değiştirdim, hepsinde vardı bu "click noise" sorunu, hatta 2. cihazda belli belirsizdi sadece telefon ısınınca oluyordu ama onu da değiştirdim. Şu an 6s kullanıyorum sanıyorum iyileştirme yapılmış. 6 için ise tek çözümü var o da cihazın alttaki 2 vidasını açıp ekranı ayırmak ve ekranın yanlarındaki metal tırnakları çok hafif (0.5 mm) dışa esnetmek. Bu şekilde 1 sene kullandım ve bu sorunu tekrar yaşamadım, benden başkasının da bu çözümü bildiğini sanmıyorum.

    NOT: Yalnız bu söylediğim işlem cihazı garanti dışı bırakır (ya da bırakabilir). O yüzden garantili cihazlara önermiyorum (SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM). Ben sadece garantisi bitmiş ve cihazı açmaktan korkmayan (açmak derken 2 vida sadece, anakart sökülmüyor) arkadaşlar için bir fikir verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.