Şimdi Ara

iphone 6 black screen dead phone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar
    başlığı özellikle ingilizce attım belki yardıma koşacak birileri olur diye. .

    iphone 6 64 gb bir cihazım var 2 yıldır kullanıyorum . bundan 8 ay kadar önce yere düştü ve dokunmatik camı kırıldı . ben değiştirme gereği duymadım mutlu mesut telefonumu kullanıyordum ta ki bayrama memlekete gidinceye kadar. kayınbirader toptan telefon aksesuar işi yapıyor ondan yeni bir ekran alarak değiştirelim dedik. eski ekranı söktük yenisini taktık. kontrol ettik ekran güzel çalışıyor. home parmak izi tuşunu eski ekrandan söktük yenisine taktık tekrar bir kontrol o da gayet güzel çalışıyor . arka metal cerceve felan yeni ekranı hazırladık taktık ekran yok. ilk başta ekran bozuldu diye düşündük .eski ekranı taktık simsiyah bir ekran . onda da görüntü yok. gittik yeni bir ekran daha denedik görüntü yok. orginal başka ekran denedik görüntü yok. ne olduğunu anlayamadık. telefonu itunesa bağladığımızda telefonu pc görüyor detaylarını seri numarasını kapasite içinde neler var görüyoruz ama telefondan hiç bir tepki yok. geri yükle seçeneğiyle yazılımı yeniledik yine aynı. şimdi ios 11 güncellemei yayınlanmış onu yüklüyorum belki düzelir ümidiyle . bu konuda tecrübeli olan aynı benzer deneyimi yaşamı olanlardan yardım istiyorum. şimdidien teşekkürler.


    bu arada düzeltme ve ek bilgi olarak telefona hiç bir baskıya darbeye yanlış vidalamaya veya başka uygunsuz bir harekette bulunulmadı. telefona operasyon kalp ameliyatı hassasiyetinde davranıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltiks -- 20 Eylül 2017; 7:56:27 >







  • Herkez yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servettv

    Herkez yapıyor

    arkadaşlar ne dediği belirsiz gereksiz saçma sapan cevaplar yerine daha açıklayıcı bir yorumda ve yardımda bulunabilecek arkadaşlar arıyorum...şimdiden teşekkürler. bu arda konuya hakimim yazılım olsun tamir olsun . tinyumberala ile fix recovery yapın demişler ingilizce sitelerde bende MAC mini var ve indiridiğim sürüm çalışmadı java 6 da çalışır felan dedi sizde sierra var dedi hata verdi. reiboot diye bir uygulama buldum onda fix recovery yaptım olmadı.
  • Sorun çok büyük ihtimalle donanım kaynaklı. Connector zarar görmüş olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.