Şimdi Ara

iPhone 5s ses sorunu (lens yada gyroscope değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iphone sevdamı devam ettirip iphone 5s space gray aldım 16 lık modelini . Herşey sorunsuz 2 gblık most wanted ve infinity blade 3 gibi oyunlar dahil herşeyi zerre kasmadan oynuyorum ancak olay şu ki telefonda ne zaman oyuna girsem arkadan elma logosunun altından biyerden ufak bi ses geliyor hani kur bırak oyuncaklar vardıya öncelerde kurup bırakınca vırrrr gibi bi ses çıkartırdı o şekilde bir ses geliyor menüye gelince o ses çok çok azalıyor . Klitleyince tamamen gidiyor . Kilitliyken menü tuşuna basıyorum yine birşey yok ne zaman kilidi açmak için kaydırın animasyonu çıkıyor o zaman ses ufaktan geliyor yine . Naçizane tecrübemle yorumladığımda büyük olasılıkla m7 den geldiğini düşünüyorum çünkü sistem boştayken ve oyunlarda bu saydığım işlemleri m7 yapıyor buyrun birde siz yorumlayın , cevaplayan cevaplamayan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .



  • Arkadaşlar sorun aslında sorun değilmiş. Birkaç telefonda daha bakıp dayadım kulağımı elma logosuna ve hepsnde o sesi duydum 5 vs 5s lerde baktm bu dediğim sese ve hepsinde bariz duyuluyor tahmin ettiğim gibi m7 yardımcı işlemciden geliyor ses çünkü grafikle ilgili bir işlem yapılırken bu ses artıyor . Yani 5 ve 5 s kullanan arkadaşlar bu sesi duyduklarında boş yere oaniklemesinler kronik bi durum . Herkese iyi forumlar
  • Bendede var suan kulagimi dayadigimda kurmali gibi ses cikiyorda ben 7 aydir kullaniorm hicc dikkat etmedm bariz sekilde ses cikmadi suan dedin diye dinledim;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.