Şimdi Ara

iPhone 5S Kulaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tam bir cevap bulamadığım için açıyorum konuyu..

    1,5 sene önce MediaMarkt'tan 5S aldım, kutudaki kulaklığın teki çalışmamaya başladı, sorun kablodan kaynaklı kökünden oynayınca falan çok nadiren çalışıyor yani düzelme şansı yok..

    Şimdi öncelikle 2 yıllık garanti kapsamında mıdır ? Eğer öyleyse ne yapmam gerekir mediamarkt'e mı gitmeliyim yoksa apple storedan randevu falan mı almam gerek ?



  • Bu konuda deneyimli arkadaşlar illa vardır, hangi seçenek en iyisi ? yoksa direk gidip genpa gibi bir teknik servisçiye mi göstermeliyim?
  • Genpaya ver sifir kulaklik verirler 2-3 gune

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul da yaşıyorsan hiç randevu almadan ayak üstü Akasya apple store git randevusuz gelenlerin sırasına gir sorununu anlat (kabloya herhangi bir zarar vermediysen kopma yırtma vs.) gibi hemen sıfır kutuda kulaklığını verirler.
    Ben 2 kez değiştirmiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anro

    İstanbul da yaşıyorsan hiç randevu almadan ayak üstü Akasya apple store git randevusuz gelenlerin sırasına gir sorununu anlat (kabloya herhangi bir zarar vermediysen kopma yırtma vs.) gibi hemen sıfır kutuda kulaklığını verirler.
    Ben 2 kez değiştirmiştim.


    Bugün Koçsistem sanırım oraya gittim, hafif incelediler ve bağlantı yerlerinde hafif kopmalar olduğu için değişim olmaz dediler, şansını bir de apple storeda dene dediler..sizin yöntemle gidip şansımı deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.