Şimdi Ara

iPhone 5s Isınma ve Şarjının Hızlı Bitmesi [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
13.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5s kullanıyorum. Ama 3-4 gün önce bir şey farkettim. Telefon durduğu yerde ve şarjda çok ısınıyor, şarjı çok yavaş doluyor ve aşırı derece çabuk bitiyor. Az önce 30 dk müzik dinledim şarjı %35-%40 falan düştü. Hard Reset attım düzelmedi. Sürümünden olabilir mi yoksa servise verilecek bir durum mu ? ( iOS 7.1.1 Garantisi yok )

    NOT : Telefon Jailbreakli.

    Düzeltme : Restore çözüm olur mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediSesi -- 10 Mayıs 2015; 21:36:32 >



  • Belki olabilir hocam.Telefonu bataryayı bir sıfırla ve 3g ve wifi konum falan kapalı olsun.Her zaman kullanıyorsan telefonu arada bunları kapatman lazım işlemci rahatlaması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efsane2bin6

    Belki olabilir hocam.Telefonu bataryayı bir sıfırla ve 3g ve wifi konum falan kapalı olsun.Her zaman kullanıyorsan telefonu arada bunları kapatman lazım işlemci rahatlaması lazım.

    Hocam şebeke 3 çubuk gösteriyor. Acaba çekim gücünü zorlamasından da olabilir mi ? Şuan acayip ısındı.
  • Olabilir hocam bir de nete girmeye çalışıyorsan tabi ki çünkü tam şebeke gücünü yakalayana kadar sürekli bağlantı kurmaya çalışacam en yakın baz istasyonu ile.Mümkün olmadığı yerlerde kapatın bu şarjı da çok etkiler.Malum 4G diyoruz ama daha 3G bile tam olarak çekme problemi yaşıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efsane2bin6

    Olabilir hocam bir de nete girmeye çalışıyorsan tabi ki çünkü tam şebeke gücünü yakalayana kadar sürekli bağlantı kurmaya çalışacam en yakın baz istasyonu ile.Mümkün olmadığı yerlerde kapatın bu şarjı da çok etkiler.Malum 4G diyoruz ama daha 3G bile tam olarak çekme problemi yaşıyor.

    Hocam şebekeden kaynaklı sanırım. Az önce ısınma biraz düştü ama şarjdayken şebeke 5 çubuk da olsa aşırı derece ısınıyor.
  • Bazı yabancı sitelerde ayarlardan icloud u kapatmanın bu sorunu çözebildiği yazıyor. Kapattıktan sonra telefonu kapatıp açmalısınız. Denemekte fayda var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captaingurkan

    Bazı yabancı sitelerde ayarlardan icloud u kapatmanın bu sorunu çözebildiği yazıyor. Kapattıktan sonra telefonu kapatıp açmalısınız. Denemekte fayda var.

    Tamam hocam denerim. Az önce semi restore yaptım bugün kontrol edeyim yine. Eğer icloudu kapatınca da çözülmezse sanırım servislik iş. Bir de telefondan sıfırlarken sürüm yükseliyor mu aynı mı kalıyor ? Semi restoreden sonra kilit ekranında kamera açılmıyor çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediSesi -- 10 Mayıs 2015; 9:12:03 >
  • Batarya da problem var değişmesi sorunu çözecektir. Ayrıca cihazı sıfırlamanın yararı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi günler iOS 8.1.2 jb li kullanıyordum aynı durum başıma geldi temiz bir restore ile düzeldi telefon jb gitti ama en azından telefon düzeldi. Yükleyip Silinen tweak, uygulama, oyun gibi programlardan kalıntılar kalıyormuş bu da ram, işlemci bunları sürekli çalıştırarak telefonun şarjının bitmesine ve ısınmasına yol açıyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Semi restore yaptım ısınma sorunu yok. Ama şarjı yavaş doluyor.
  • Ben Swap cihaz aldım aşırı bir Isınma var 1 Mart ta aldım
    Götürmeye vaktim olmadı birazdan üşeniyorum açıkçası Sınavlar bir bitsin öyle yani benimde baya ısınıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma sorunu genelde batarya öldüğünden dolayı oluyor. Jbyi kaldırıp dfu modda restore edin. Sorun düzelmezse batarya ölmüştür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.