Şimdi Ara

İphone 5s 9 Taksit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gokooo G kullanıcısına yanıt
    iskembeden fetva verip milletin kafasini bulandirma.ne idugu belirsiz hocalardan aldigin fetva onlarla birlikte senin de basini yakar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o fiyati veriyorsan bence iphone 6 al :)
  • Benim bildiğim hemen hemen her bankada taksitli nakit avans var,işleyiş şöyle;

    Kartındaki limitini alıyor 9 taksite kadar bölüyor ufak bir ücreti var diye biliyorum bankaya göre değişiyor,sana nakit olarak veriyor,internet bankacılığı varsa hemen bakabilirsin,mesela ben geçen çektim,kredi kartımda 1800 vardı banada 1500 nakit lazım oldu,1500 ü 9 taksit olarak çektim 20 lira masrafı + yüzde 1 küsür faizi falan oldu,bankaya gidip kredi için başvurarak hiç vakitte kaybetmedim,mağazalarda taksit yapıyor banka ile anlaşmalılar ama odeabank var mesela vatanda teknosada ing bank bimekste de yanılmıyorsam akbank vardı,bunlar kredi kullanıdırıyor zaten,alcağın malı alıp kasada başvuruyorlar ordan bekliyorsun 10 dkda falan sonucu geliyor alıyorsun cihazı sonra bankaya taksit taksit ödüyorsun falan,mağdem kartında limit var krediyle falan uğraşma,üstelik 5s sıfır kutudan sıkıntılıda çıkabilir bunu unutma,çizikli ekranın altında tozlu,ölü pikseli kamerası sorunlu vs. çok var böyle,bunların bir kısmı apple dan almayıp gidip başka yerlerden almışlardı sonra garantide süründüler,geçen hatta iphone 6 konusu vardı gece 1 de gidip türkcell'den almış sessize alma tuşu bozukmuş garantiye vereceklermiş vs. demiş türkcell mi ne alcaksan apple'dan al online store'dan,telefoncu melefoncu uğraşma,tanıdık dahi olsa 20 yıllık arkadaşın veya akraban da olsa araya para pul sokma derim.




  • Standartuye S kullanıcısına yanıt
    Kimseden fetva almam ben sadece ekonomi biliyorum. Bu konuyu uzatmayacağım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vade farkıyla alacağına elindekiyle idare et. Seneye nakit parayla en uygun fiyattan 6s alırsın. Satacağın zaman da daha az zarar etmiş olursun.
  • en ucuzu istanbul bilişim'de fakat orası hakkında çok şikayet var.Ben ipod touch 5 sipariş ettim sağlam gelmezse yanarım yanarım.
  • Bu taksit işi baya sıkıntılı bir hal aldı insanlar bu telefonu alacak ve onları banka kredilerine mecbur ediyorlar bende bugün alacaktım İphone 6 fakat taksit olmadığı için vazgeçtim kredide çekmek istemiyorum bir telefon için.

    Biraz daha beklemekte fayda var taksitli satışlar yeniden yapılabilir şeklinde haberler okudum bir gelişmede olmadı ama biraz daha beklemeye değer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu halde ortaya karışık cevap yazayım :) Dediğim gibi nakit alma ihtimalim yok çünkü para biriktirmem sıkıntı 4-5 aya anca nakit alabilirim, o kadarda beklemek istemiyorum.. Banka kredilerine baktım arada pek bir fark oynamıyo o yüzden kredidende vaz geçtim. 2. el araştırdım biraz 1400-1600 arasına var fakat malını kötüleyen yok 1200 tl ye satanda 1700 tl ye satanda çok temiz çizik dahi yok vs. yazmış. Temizini bulmak biraz uğraştırır gibi vede hem temiz hemde esnaftan bulmak zor olur malum taksit yaptıracam her türlü.. Çok kararsız kaldım birazdaha fikir almakata fayda var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34Fatih37

    Arkadaşım telefoncu ve %8 komisyonla 9 taksit yaparım dedi
    5s fiyatı 1950 tl üste %8 kart komisyonu 156 tl toplam 2106 tl ediyo aylık taksit 234 tl
    Sizce mantıklımı? Genpa garantiliymiş iyimi kötümü yardımcı olursanız sevinirim..

    O sistem şöyle işlemekte: POS'u olan "komisyoncu" %8-%10'a sizin kredi kartınızdan çekim yapıyor. Diyelim telefona net/nakit 2.000 TL ödeyeceksiniz, kartınızdan 2.160-2.200 TL çekiliyor ve bunu 9 taksitli bir emtia satışı gibi gösterip size ona göre bir fatura veriyorlar (gıda, giyim, mobilya, elektrikli ev aleti vs. gibi piyasada "faturasız" olarak satılmış ürünlerin faturalarını topluyorlar...). Sonra 2.000 TL'yi alıp size nakit parayla bir de telefon satıyorlar (ve umarım ki bu telefonun faturasını ve garanti belgesini de veriyorlar!...)

    Timokrasilerde çareler tükenmiyo!...

    Vatan, MediaMarkt vb. teknoloji marketlerde bazı bankalarla yapılan 12-24 aylık tüketici kredisi aldırıp, kredi ana parasıyla nakit ürün satmak (bu cep telefonu da olabilir, orada satılan bir başka ürün de...) yöntemi aslında yukarıda anlattığımın daha formal şeklidir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 30 Eylül 2014; 20:38:52 >




  • Standartuye S kullanıcısına yanıt
    Once sen adamligi ogren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.