Şimdi Ara

İPhone 5 Kaça Gelecek? İşte fiyatı; (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bizi yakan KVK gibi firmalar, ne de operatörler. Sorun vergilerin fahiş düzeylerde olması. Apple, şirket politikası gereği kendi mağazasında da aynı fiyata satıyor, garantili satışına iin verdiği 3. firmalara da. O yüzden; A.B.D.' De aynı fiyat, Fransa' da da. Bizim operatörlerin cihazdan kazandığınızı düşünüyorsanı; yanılıyorsunuz. Örneğin Turkcell pazarlama departmanı şuna bakıyor: hangi tarifeden ne kadar satarım? Bunların ortalama maliyeti ne olur? Taahhütlü abonenin konuşmalarından ne kazanırım? Sonra ortalama bir maliyetle, cihazın fiyatını belirliyor. Operatörün işine peşin cihaz satışı yapmak gelmez. O yüzden, bana güvenip alacakların bu durumundan faydalanayım der, fiyatı biraz yüksek tutar. Kullanımı bol olana taahhüt öneririm. Aylık faturası çok olmayan, kesinlikle yurtdışından almalı. Citibank globeshopper uygulamasına bakın. Güvenli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bekleyip 5s mi alsam.. sonuçta ilk çıkan 3-4 gibi modellerin hatalarını bir sonraki s serilerinde kapatıyorlar vs..
    çok kararsız kaldım. bir de almanyadan alma gibi imkanım olabilir. yani gittiğimde alsam pasaport kaydı vs.. derken yani değmez mi hem riske girmeye hem uğraşmaya .. ne dersiniz bekle mi dersiniz?

    ben de ipod touch4 var. apple ürünlerine biraz aşinayım iphone kullanmadım ama her işimi de görür diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.