Şimdi Ara

İPHONE 5 EKRAN KENARI YEŞERMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 34 Aydır kullandığım iphone5 telefonumun 2 aydır ekran kenarları yeşil gibi duruyor. Özellikle beyaz arka planda tam belli oluyor. Forumda ve başka bir kaç yerde araştırdım fakat tam problemi ve çözümünü bulamadım. Sizce ne olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylex -- 9 Kasım 2015; 9:31:44 >



  • İlk kullandığım ip5 dede vardı sonra onu garantiye gönderdim yeni gelen ip5 dede var ve bir çok ip5 de gördüm aynı sorunu, heralde üretimden kaynaklı bi özür gibi bişi, arka plan beyaz olunca yakın bakınca belli oluyor, ben sorun etmiyorum artık, telefonuda satmayı düşündüm bi ara alıcak arkadaşlar bile pek sorun etmedi ama kıyamadım satmaya 😊😊

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı ekranlarda bu tarz sorunlar olabiliyor. Garantisi bitmemiş olsaydı ücretsiz ekran değişimi olurdu ama siz yine de randevu alıp şansınızı deneyin.
  • Zamanında başıma gelen hadisedir. Telefon jailbreakli olmasına rağmen kayıtsız şartsız değişim yapmışlardı. Tabi bunun için garantinin hala devam etmesi lazım. Şimdi götürürseniz muhtemelen kasanın sağlamlığına göre ekran değişimi veya telefon değişimi önereceklerdir. Hepsi de ücretli işlemler olur bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.