Şimdi Ara

İPHONE 4S Wİ-Fİ DÜĞMESİ AKTİF OLMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YAKIN ARKADAŞIMDAN 4S ALDIM WİFİ ÇALIŞIYORDU TELEFON JAİLBRAK LIYDI. TELEFONU TEMİZ VERMEK İSTEDİ O NEDENLE 5.1 VERSİYONUNU YÜKSELTTİ VE 6.01 YAPTI VE WİFİ DÜĞMESİ AKTİK OLMAYAN HALE GELDİ VE AKTİFLEŞTİREMEDİK. SONRASINDA VERSİYONDAN KAYNAKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜK. VE BUGÜNLERDE ÇIKAN 6.1 YAPTIK ANCAK YİNE SORUN DEVAM ETTİ. DONANIMSAL OLSA İLK ÖNCE ALIŞMAZDI VERSİYON YÜKSELTİNCE ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI. YARDIM LÜTFEN



  • Forumda hali hazirda zaten konulari var. az arastirin. Genel kaninin sorunun donanimsal oldugu yonunde oldugunu goreceksiniz.

    Not: tamami buyuk harf mesaj yazmak forum kurallarina aykiri

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 6 ile birlikte gelen donanımsal sorun çıkartan bir durum.. Babamda aynı dertten muzdarip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gduman

    Forumda hali hazirda zaten konulari var. az arastirin. Genel kaninin sorunun donanimsal oldugu yonunde oldugunu goreceksiniz.

    Not: tamami buyuk harf mesaj yazmak forum kurallarina aykiri

    Bilginiz için teşekkür ederim.Konu kirliliği yapmamak lazım.Kimse araştırmıyorki./
  • siz dedikten sonra diğer ilgili konulara baktım ama tamamen bir bilgi kirliliği var. kimse net olarak bir şey ifade etmiyor. hallettim diyende dodnanımsal deyip ben yaptırdım diyor ama ne ayrıntı var ve ulaşılması mümkün değil. tatmin etmeyen cevaplar var. ne yapmam gerektii ile igili net bişey söleyebilecek bir çözüm yolu sunabilecek biri var ise yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hmkuyumcu

    siz dedikten sonra diğer ilgili konulara baktım ama tamamen bir bilgi kirliliği var. kimse net olarak bir şey ifade etmiyor. hallettim diyende dodnanımsal deyip ben yaptırdım diyor ama ne ayrıntı var ve ulaşılması mümkün değil. tatmin etmeyen cevaplar var. ne yapmam gerektii ile igili net bişey söleyebilecek bir çözüm yolu sunabilecek biri var ise yardımcı olursa sevinirim.

    Çözdünüz mü hocam?
  • hmkuyumcu kullanıcısına yanıt
    O sorun iPhone 4S'in kronik sorunu. Yani her iPhone 4S bir gün bu sorunla karşılaşacak demek. İşte siz karşılaşmışsınız ve yapabileceğiniz tek şey tamire vermek. Bilgi kirliliği neden olsun anlayamadım. Gidip yetkili bir teknik servise tamire vereceksiniz veya Apple Store'dan ücretiyle değişim yaptıracaksınız.

    Bu sefer net oldu sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.