Şimdi Ara

iPhone 4S Kayıt problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cuma günü (30.12.2011) telefonuma turkcell iletişim merkezinden(tanıdık diye) pasaport kaydı yaptırdım.Hattım avea,5 gün oldu telefon hala servis yok diyor.1 saat önce avea'yı aradım onlar turkcell'i arayın dedi,turkcell'i aradım onlar btk ile görüşün dedi.btk'yı aradım hattınızı çıkarıp tekrar takın gelmezse yarın gelir hat dedi.Avea'yı tekrar aradım adam turkcell'den yaptırmasaydınız,gidin avea merkezi ile görüşün onlar aktivasyon yaparlar dedi.Ne yapacağımı şaşırdım,benim gibi bi durumu olan varsa yardım etsin lütfen.



  • İslemi yaptrdgn yeri sikistir. Evrakta eksik va vardir halletsinler. Benimde hattim avea ama timde yaptm kayit isini 2 saatte kayit altinda gorundu.
  • Hocam oraylada gorustum,adamlar sistemde kayitli bizde bir sorun yok diyor,ama soyle bir durum var kayit yaparken yazdiklari cep telefonu numarasi kendilerinin numarasi.Yani yazdiklari numara turkcell benim hat avea ondan dolayimi bir problem var anlamadimki.
  • Arkadaşlar 15 dakika önce telefonum aktif hale geldi,benden pasaport kaydı yaptıracak arkadaşlara tavsiye;
    Kayıt yapacağınız yer operatörünüzle aynı yer olsun,yani avea hat kullanıyorsanız avea bayisinde kaydettirin.
    Eğer ben tim'lere veya vdm'lere güvenirim diyorsanızda kayıt yapılırken bir gsm numarası yazıyorlar bu gsm numarasına bir şifre geliyor ve şifreyi sisteme girince telefon aktif oluyor.Bu numaraya mutlaka kendi numaranızı verdirinki sonradan operatörle bi problem çıkmasın,zira ben 1 haftada 1 defa avea bayiine 1 defa tim'e gittim ayrıca 5 defa avea'yı 1 defa turkcell'i ve 1 defa btk'yı aradım.

    Malum Türkiye'de yaşıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.